vko.29 // 20.7.2017

Lehkosuo: "Olemme pettyneitä, mutta vastustaja oli parempi"

Toisen voitto on toisen tappio. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK lähti tavoittelemaan jatkopaikkaa Eurooppa-liigan kolmannelle karsintakierrokselle torstaina.

Makedonialainen Shkëndija voitti toisen kierroksen ensimmäisen osaottelun viikko sitten 3-1, joten lähtökohdat illan otteluun olivat Klubille vähintäänkin haastavat. Vauhdikas ja tasainen vääntö päättyi lopulta tasatulokseen 1-1, jonka myötä HJK:n tie Euroopassa nousi pystyyn yhteistuloksella 4-2.

HJK meni ottelussa johtoon 28. minuutilla, kun Mosa lähetti kovan kierteisen kulmapotkun kohti etutolppaa, josta pallo kimposi vieraiden omasta pelaajasta aina verkon perukoille.

Shkëndija tuli kuitenkin tauon jälkeen vahvasti ja tasoitusmaali tuli 71. minuutin kohdalla. Vieraiden kapteeni Ferhan Hasani suojasi palloa hyvin päätyyn asti, ja antoi ovelan syötön taaksepäin, josta Ivan Celikovic tälläsi vastapalloon vastustamattomasti.

Lisäosumia ei Telia 5G Areenalla nähty, mikä takasi Shkëndijalle jatkopaikan. Makedonialaiset olivat molemmissa otteluissa erityisesti hyökkäyssuuntaan vaarallisia, eikä Klubi pystynyt vastaamaan tähän.

– Olemme hyvin pettyneitä, mutta vastustaja oli tässä otteluparissa parempi, sanoi päävalmentaja Lehkosuo ottelun jälkeen medialle.

- Nyt on keskityttävä kauden päätavoitteeseen, Veikkausliigan voittamiseen.

HJK-PS Kemi sunnuntaina 23.7. kello 18.30 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.