FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.29 // 18.7.2017

Mika Ojala palaa Interin riveihin

Mika Ojala palaa Interin riveihin

"Mo" solmi pitkän sopimuksen Interin kanssa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter on solminut kauden 2019 loppuun asti kestävän sopimuksen kolmesti Veikkausliigan parhaaksi keskikenttäpelaajaksi valitun Mika Ojalan kanssa.

Saksalaisesta VfR Aalenista Interiin palaavan Ojalan sopimuksessa on myös optio kaudesta 2020.

Kaksi vuotta sitten Interistä Saksaan siirtynyt Ojala pelasi Aalenin joukkueessa kahden kauden aikana 47 ottelua ja teki niissä 10 maalia. Viime kuussa 29 vuotta täyttänyt Ojala on kolmena kautena ollut koko Veikkausliigan tehokkain pelaaja suurimmalla maalien ja maalisyöttöjen määrällä. Kaikkiaan Ojala on pelannut Veikkausliigassa 208 ottelua ja tehnyt niissä 63 maalia.

Reilun viikon Interin mukana harjoitellut Ojala odottaa jo malttamattomana paluutaan pelikentälle.

- Tunnelmat ovat olleet tosi hyvät, joukkue on ottanut hyvin vastaan. Hirveä nälkä päästä taas pelaamaan, kommentoi Ojala paluutaan sinimustaan paitaan.

Kahden ja puolen vuoden mittaisella sopimuksellaan Ojalalla on tällä hetkellä joukkueen pisin sopimus.

- Pitkähkö sopimus tarkoittaa sitä, että olen sitoutunut nyt täysillä Interiin ja tulin tänne voittamaan ja menestymään. Parhaat pelivuoteni ovat nyt ja toivon, että pystyn omalla panoksellani auttamaan Interiä menestymään, lisää Ojala.

Veikkausliigassa ainoastaan Interiä edustaneen Ojalan pelilupa on jo kunnossa, joten hänellä on mahdollisuus pelata ensimmäisen kerran lauantaina, jolloin Inter kohtaa kotiottelussa Ilveksen. Pelipaitaansa Ojala saa numeron 8.


FC Inter - Ilves Veritas Stadionilla lauantaina 22.7. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia