FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.29 // 17.7.2017

Nyman VPS:n voittomaalista: "Anteeksiantamatonta"

Nyman VPS:n voittomaalista: "Anteeksiantamatonta"

Arska ei ollut tyytyväinen Interin puolustuspeliin. (Kuva: Juha Tamminen)

Lopulta 3-2 (2-1) -tulokseen päättynyt Veikkausliigaottelu VPS - FC Inter tarjosi viihdettä yleisölle koko rahan edestä sunnuntaina Vaasan Elisa Stadionilla.

Tämän myönsi myös Interin Ari Nyman.

- Varmasti yleisöystävällinen peli oli. Se kertoo yleensä siitä, ettei peli sujunut ihan niin niin kuin sen olisi pitänyt, myönsi Nyman.

Nymanin mukaan Inter oli pelissä hukassa sekä alussa että lopussa. Vaasalaisten 3-2 -voittomaalia Nyman piti anteeksiantamattomana.

- Me olimme heikkoja alussa ja lopussa. Pääsimme kuitenkin peliin mukaan tekemällä kaksi maalia. Kyllä tuo on anteeksiantamatonta, kun päästämme vastustajan tasoihin vajaalla, sadatteli Nyman.

Nyman mukaan Inter ei ollut puolustussuuntaan niin hyvä kuin oli tarkoitus. "Arskan" mukaan VPS olisi voinut kääntää ottelun nimiinsä aikaisemminkin.

- Ei se maaliin johtanut tilanne ollut ainoa tilanne meidän maalilla toisella jaksolla. Siinä oli aikaisemmin jo VPS:lla paikkoja. Emme olleet puolustussuuntaan niin hyviä kuin ehkä aiemmissa otteluissa, näki Nyman.

Nymanin mukaan Interin peli sujui parhaiten toisen jakson alussa. Tasoitusmaali tuli täysin pelisuunnitelman mukaan.

- Emme olleet keskikentällä niin tiiviitä kuin oli tarkoitus. Toisen jakson alussa homma toimi meillä paremmin ja saimme riiston jälkeen tehtyä nopean suunnanmuutospelaamisen jälkeen maalin. Muuten VPS:lla oli tilaa ja aikaa liikaa. He ovat pallollisena hyviä ja tuo teki meille vaikeaa ottelusta.


FC Inter - Ilves Veritas Stadionilla lauantaina 22.7. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia