FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.29 // 17.7.2017

Honkavaara: "Arvosanaksi voi antaa kiitettävä plus"

Honkavaara: "Arvosanaksi voi antaa kiitettävä plus"

"Honsulla" oli paljon aihetta iloon. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura jatkoi vahvaa menoaan maanantai-iltana HIFK:n kotikentällä Telia 5G-Areenalla ja esitys sai hymyn valmennusjohdonkin huulille.

17. sarjakierroksen Veikkausliigaottelusta saavutettiin komea 1-4-vierasvoitto hyvällä pelillä ja KuPS-joukkue nousi sarjataulukossa tiiviisti kärjen tuntumaan neljännelle sijalle.

- Tosi hyvä esitys meiltä. Varsinkin ensi jakso oli meiltä todella hyvä. Peliin tuli pieni suvantovaihe toisen jakson alussa, Pennasen maalin jälkeen ote saatiin uudestaan. Me pysyimme hyvin pelisuunnitelmassa ja olimme askeleen edellä vastustajaa koko ajan. Miehekäs esitys, päävalmentaja Jani Honkavaara iloitsi voittopelin jälkeen.

Kuopion Palloseuran riveihin liittynyt hyökkääjä Petteri Pennanen pelasi erinomaisen paluuottelun tehoilla 1+1. Päävalmentaja uskoo, että pelaaja pystyy parantamaan paljonkin kunhan pelituntumaa ja peliminuutteja tulee kauden aikana lisää.

- Petteri toi rauhallisuutta pallolliseen vaiheeseen. Hän oli vahva pallollisessa pelissä. Aika vahva esitys noin lyhyellä valmistautumisella ja tosi hyvät merkit ovat olemassa. Maalin soi hänelle, päävalmentaja iloitsi.

- Tänään meillä oli paljon onnistujia. Hamed Coulibaly onnistui laitapakkina hyvin ja Azubuike Egwuekwe onnistui vahvasti päästyään jälleen avauskokoonpanoon. Joukkueessa ei muita ollutkaan kuin onnistujia, Honkavaara muistutti.

Kuopiolaiset jatkoivat Helsingissä samaa vahvaa joukkuepelaamista mitä nähtiin PS Kemiä vastaan.

- Maalit ovat kahdessa pelissä nyt 7-1. Tyytyväinen pitää olla. Nyt vastus kovenee kun Lahti tulee vastaan. Petrata pitää. Ei ole helppoa tulla pelaamaan Helsinkiin, sillä HIFK on sarjasijoitustaan parempi joukkue. Nyt me pidimme HIFK:n pihdeissä. Vahvaa tekemistä meidän joukkueeltamme ja arvosanaksi voi antaa kiitettävä plus, Honkavaara totesi.


KuPS-FC Lahti Savon Sanomat Areenalla lauantaina 22.7. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia