FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.28 // 16.7.2017

Vuorinen sekä iloinen että pettynyt Inter-ottelun jälkeen

Vuorinen sekä iloinen että pettynyt Inter-ottelun jälkeen

Petri Vuorisella oli asiaa pelaajilleen. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS väänsi tiukkojen vaiheiden jälkeen sunnuntaina 3-2-voiton vierailleesta FC Interistä.

VPS-päävalmentaja Petri Vuorisen mukaan VPS osoitti jälleen sen, että kovan europelirupeaman sisälläkin joukkue pystyy pelaamaan hyviä pelejä ja suorittamaan hyvin peleissä pitkiä jaksoja.

– Kuten [Interin päävalmentaja] Shefki [Kuqi] sanoi, saimme hyvän alun otteluun. Teimme maalit erikoistilanteissa, joihin meillä on hyvät antajat. Löytyy vasenta ja oikeaa jalkaa. Olen iloinen Jonaksen (Levänen) ja Andren (Clennon) puolesta, että he saivat onnistumiset. Etenkin kun Andre ei ole pelannut niin paljoa viime aikoina.

- Tämä oli hieno osoitus joukkueen kyvystä olla yhtenäinen. Se on pakko sanoa vielä kerran, vaikkei tarvitsisi edes, että meillä kaikki pelaajat pystyvät pelaamaan ja suorittamaan hyvin roolejaan kentällä, Vuorinen kommentoi.

Vuorinen löysi myös negatiivista sanottavaa suojattiensa pelistä.

– Olen todella, todella pettynyt siihen, miten pelasimme toisella jaksolla. Meillä oli huono keskittyminen tekemiseen ja tuli jostain syystä jokin hyvänolon tunne. Se oli surkeaa, miten esiinnyimme sen osan pelistä, kun Inter pääsi tasoihin. Jatkossa ei saa menettää 2-0 -johtoa, jos meinaa olla kärkijoukkue, sitä puhuimme kopissakin pelin jälkeen. Se oli meidän omaa tyhmyyttämme, Vuorinen harmitteli.

Vaan loppuun löytyi taas positiivinen "draivi" ja peli punnerrettiin voitoksi jopa miehen vajaalla.

– Kuten on todettu, VPS ei luovuta ikinä ja loimme paikkoja ennen ulosajoa ja sen jälkeen. Oli tolppaa ja tyhjään maaliin pelattua paikkaa, joka vihellettiin paitsioksi.

VPS pelaa tulevalla viikolla kahdesti kotikentällään. Torstaina vastaan asettuu Eurooppa-liigan karsintojen toisen kierroksen toisessa osaottelussa Bröndby Tanskasta ja sunnuntaina VPS kohtaa JJK:n Veikkausliiga-kamppailussa.


VPS - JJK Elisa Stadionilla sunnuntaina 23.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia