FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.28 // 16.7.2017

Jarkko Wiss: "Mielestäni hyvä peliesitys"

Jarkko Wiss: "Mielestäni hyvä peliesitys"

Jarkko Wiss oli ylpeä pelaajiensa asenteesta. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves ja HJK tasasivat sunnuntaina pisteet Tampereen Tammelassa lukemin 1-1.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss oli ottelun jälkeen tyytyväinen pisteeseen, vaikka pieni katkera sivumaku pistejaosta jäikin.

– Mielestäni hyvä peliesitys meiltä. Pidimme HJK:n poissa pahimmalta murtautumissektorilta. He eivät päässeet syöttämään taskuihin ja murtamaan linjaa. Ainoat tilanteet tulivat laitojen kautta 1vs.1-tilanteissa tai keskitysten kautta, niin kuin takaiskumaalin nukahduskin tuli, Wiss pohtii Ilveksen verkkosivuilla.

Ilves pelasi tänään poikkeuksellisesti viidellä puolustajalla, vaikka ottelun lopussa pelaajavaihdokset palauttivat normaalin päiväjärjestyksen.

– Se oli hyvä ryhmitys. Olemme miettineet sitä pitkään. Nyt palaset sopivat kohdilleen ja saimme ohjattua peliä laitoihin. Olemme tehneet pelinavaamista jo pitkään samalla tavalla, joten siirtymävaihe on luontevampaa.

– Olen ylpeä siitä asenteesta, millä pelaajat lähtivät otteluun. Olimme samantien käynnissä, ja niin oli myös yleisö. Se antoi meille itseluottamusta matkaan. Enemmänkin olisi ollut otettavissa, mutta hyvään suuntaan meidän pelimme kehittyy, Wiss summaa tilanteen.

FC Inter-Ilves lauantaina 22.7. kello 17.00 Veritas Stadionilla. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia