FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.28 // 16.7.2017

Ahteella hyvät muistot JJK-lainasta

Ahteella hyvät muistot JJK-lainasta

Elias Ahteelle jäi hyvä maku JJK-peleistä. (Kuva: Juha Tamminen)

JJK:n joukkue on kärsinyt koko kauden hyökkääjäpulasta ja tuota pulaa helpottamaan SJK lainasi alkukaudesta nuoren hyökkääjänsä Elias Ahteen JJK:lle.

Ahde tekikin uransa ensimmäisen Veikkausliigamaalin juuri JJK-paidassa ja se syntyi maukkaasti HJK:n verkkoon huhtikuisessa kotiottelussa. Ahde tuli otteluun vaihdosta sisään ja iski JJK:n 1-1 shokkitasoituksen. HJK kuitenkin sisuuntui takaiskusta ja latoi loppunumeroiksi 1-5.

Ahde palasi SJK:n riveihin kesäkuun alusta, kun puolestaan SJK poti akuuttia hyökkääjäpulaa. Nyt sunnuntaina vastassa onkin sitten hyvin tuttu ryhmä.

- JJK-pesti oli hyvä kokemus. Sain paljon peliaikaa ja sitä sieltä haettiin. Kova joukkue meillä on sunnuntaina vastassa, vaikka heillä ei ole pelit niin hyvin sujuneet. Heillä on ollut loukkaantumisia ja ovat kärsineet siitä liikaakin. Se on todella tiivis nippu ja taisteleva joukkue, kertoo Ahde.

- Joukkue oli sen 70-minuuttia joka joukkuetta vastaan hyvin mukana pelissä. HJK:takin vastaan olimme 1-1-tilanteessa vielä noin tunnin jälkeen. Sitten alkoi näkymään hiukan tasoero, muistelee Ahde.


JJK - SJK Vaajakoskella sunnuntaina 16.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia