FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.28 // 15.7.2017

SJK-luotsi Roca: "Uskomattoman tasainen sarja"

SJK-luotsi Roca: "Uskomattoman tasainen sarja"

Manuel Roca kiittelee Veikkausliigan tasaisuutta. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK matkaa sunnuntaina kohti Keski-Suomea ja Vaajakoskea, jossa vastaan asettuu JJK.

SJK:n päävalmentaja Manuel Roca viittaa kintaalla kaikille ennakkoveikkaluille – ei vain sunnuntain ottelun, vaan aivan kaikkien otteluiden osalta.

- Tämä on uskomattoman tasainen sarja ja meidän täytyy keskittyä todella kovaa sarjapeleihin. Ei ajatella europelejä tai cup-finaalia, vaan keskittyä Veikkausliigapeleihin. Tässä sarjassa ei ole yhtään semmoista joukkuetta, joka olisi liian vahva voitettavaksi muille.

- HJK on toki tällä hetkellä kärjessä, mutta jopa he voivat menettää pisteitä ja pelata heikompia otteluita. Täällä ei ole, kuten monessa muussa sarjassa, missä muiden joukkueiden on käytännössä mahdotonta voittaa kolmea tai neljää kovinta joukkuetta. Mielestäni tämä on hyvä ja pidän tästä sarjasta juuri sen vuoksi. Jokaisella joukkueella on täällä mahdollisuus hyvään sarjasijoitukseen, kommentoi Roca.

SJK on saanut mukaan uusia pelaajia, Suomen nuorisomaajoukkueiden puolustaja Joel Mero palasi Suomeen Bundesliiga-seura Borussia Mönchengladbachista ja espanjalainen Sergi Arimany tuo uuden vaihtoehdon SJK:n hyökkäykseen.

- Mero oli ollut Saksassa pitkään loukkaantuneena ja hän on palaamassa niiden jälkeen takaisin huippukuntoon. Hänellä on selvästi paljon todella hyviä ominaisuuksia, joista meille tulee olemaan vielä paljon hyötyä. Haluan kuitenkin antaa hänelle aikaa palata takaisin tosipeleihin ja hänen ei tarvitse murehtia jos hän ei heti ole kokoonpanossa. Luotan hänen kykyihinsä ja uskon, että hänellä on hyvä tulevaisuus tässä seurassa.

- Sergi on target-pelaaja ja hän pystyy tarvittaessa olemaan myös Aristote Mbomalle korvaajana. Me tarvitsemme tällaisiä pelaajia. Me luomme paljon paikkoja, mutta meillä ei ole tarpeeksi miehiä boksissa. Sekä Mboma että Sergi ovat tällaisiä ja he pystyvät viimeistelemään luomiamme tilanteita, summaa Roca.


JJK - SJK Vaajakoskella sunnuntaina 16.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia