FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.27 // 7.7.2017

Ennakko: FC Inter-JJK

Ennakko: FC Inter-JJK

FC Inter isännöi JJK:ta Veritas Stadionilla lauantaina jyväskyläläisten hakiessa kauden ensimmäistä vierasvoittoaan.

Inter ja JJK kohtasivat toisensa ensimmäisen kerran toukokuun alussa Jyväskylässä. Tuon ottelun Inter käänsi nimiinsä toisella jaksolla 2-1 voittoon Benjamin Källmanin ja Alan Henriquen maaleilla.

Täksi kaudeksi takaisin Veikkausliigaan noussut JJK saapuu Turkuun lauantaina neljän ottelun tappioputkessa. Joukkueen edellinen piste on saavutettu kesäkuun alussa ottelusta PS Kemiä vastaan.

Jos JJK:n kesäkuu sujui mollivoittoisesti, niin eipä Interinkään otteissa kesäkuun maajoukkuetauon jälkeen ole ollut kehumista. Edellinen voitto on niin ikään kesäkuun alusta. Joukkueen edellinen kotivoitto on vastaavasti niinkin kaukaa kuin kauden avausottelusta RoPS:aa vastaan.

Inter pelaaminen viime sunnuntain ottelussa HJK:ta vastaan sujui kuitenkin jo hyvin. Sarjaa ylivoimaisesti johtava Klubi saa olla tyytyväinen pisteeseen, minkä se Turusta saavutti. Päävalmentaja Shefki Kuqi oli syystäkin tyytyväinen joukkueen tasonnostoon HJK-pelissä.

- Meidän ilme kentällä oli todella hyvä sunnuntaina. Olimme täysin uusi joukkue edelliseen peliin verrattuna. Tuo sama peli-ilme pitää pystyä nyt siirtämään tuleviin otteluihin, oli vastustaja mikä tahansa, korostaa Kuqi.

Huominen ottelu JJK:ta vastaan ei tule olemaan missään nimessä helppo. Lepsuiluun ei ole missään nimessä varaa.

- JJK ei ole voittanut vielä yhtään ottelua vieraskentällä. He tulevat sen varmasti jossakin vaiheessa tekemään. Meidän tehtävä on pitää huolta, ettei se tapahdu huomenna. Asennevammaan ei ole varaa, painottaa Kuqi.

Interin kokoonpanosta puuttuvat huomenna vammojen takia Henrik Moisander, Elias Mastokangas ja Albion Ademi. Muuten joukkue on täydessä iskussa otteluun.

Kettupaitojen suurimpana haasteena ovat olleet jatkuvat, lukuisat poissaolot. FC Lahti-ottelussa kettulaumaa verotti loukkaantumisten lisäksi myös kesäflunssa, jonka jäljiltä kokoonpanoon onkin odotettavissa palaajia sairastuvalta.


FC Inter - JJK Veritas Stadionilla lauantaina 8.7. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: FC Interin verkkosivut
Lisää uutisia