FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.27 // 5.7.2017

Filip Valencic kuukauden pelaajaksi

Filip Valencic kuukauden pelaajaksi

Filip Valencic on ollut PS Kemin tehomies Veikkausliigassa 2017. (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemin Filip Valencic on valittu Veikkausliigan kesäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo.

Veikkausliigan kesäkuun pelaajaksi on valittu PS Kemin hyökkääjä Filip Valencic. Kesäkuussa Valencic teki neljä maalia ja antoi yhden maaliin johtaneen syötön pelaamassaan kuudessa Veikkausliigan ottelussa.

Valencic on tähän mennessä tehnyt Veikkausliigassa 2017 yhteensä kahdeksan maalia ja antanut neljä maaliin johtanutta syöttöä. Hän on Veikkausliigan maalipörssin jaetulla kolmannella sijalla.

Kuukauden pelaajan valinnasta on päättänyt arvovaltaisin mahdollinen raati eli Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa.

Veikkausliigan kesäkuun valmentajaksi on valittu HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo. HJK voitti kaikki neljä kesäkuun otteluaan. Täydet kaksitoista pistettä tulivat maalierolla 12–1.

Kesäkuun kuukauden joukkueessa on neljä pelaajaa HJK:sta. Kaksi pelaajaa joukkueessa on IFK Mariehamnista ja VPS:stä sekä yksi pelaaja FC Lahdesta, Ilveksestä ja PS Kemistä.

Veikkausliigan yhteistyökumppani Westerback 1897 palkitsee kuukauden pelaajan ja valmentajan virallisen Suomi 100 -korusarjan tuottein.


Veikkausliigan kesäkuun joukkue (4-2-3-1):

Aleksandr Vasjutin (FC Lahti)

Rafinha (HJK) – Hannu Patronen (HJK) – Mikko Viitikko (VPS) – Felipe Aspegren (Ilves)

Anthony Annan (HJK) – Jerry Voutilainen (VPS)

Evans Mensah (HJK) – Filip Valencic (PS Kemi) – Robbin Sellin (IFK Mariehamn)

Aleksei Kangaskolkka (IFK Mariehamn)


Kuukauden pelaaja: Filip Valencic (PS Kemi)

Kuukauden valmentaja: Mika Lehkosuo (HJK)

Lisää uutisia