FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.26 // 28.6.2017

Voutilainen puhkuu intoa: "Tulee hieno tapahtuma"

Voutilainen puhkuu intoa: "Tulee hieno tapahtuma"

Jerry Voutilainen odottaa tunnelmaa Elisa Stadionille. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseuran keskikentällä peliä rytmittävä Jerry Voutilainen odottaa innolla torstain Eurooppa-liigan karsintaottelua.

VPS kohtaa torstaina kello 19 Elisa Stadionilla NK Olimpija Ljubljanan. Europelejä pelataan 18 vuoden tauon jälkeen Hietalahdessa.

– Se merkitsee meille pelaajillekin todella paljon. Vaasaan on rakennettu upea stadion ja saamme todella kovan joukkueen vastaamme. Tulee varmasti hieno tapahtuma, Voutilainen iloitsee.

Voutilainen oli mukana joukkueessa myös 2015, kun VPS pelasi Eurooppa-liigan karsintoja AIK:ta vastaan. Parin vuoden takaisesta on myös paljon hampaankolossa muutakin kuin se, että matka katkesi avauskierrokselle.

– Viime kerralla jäivät euromatsit omalta osaltani väliin, kun olin silloin loukkaantunut. Odotan kyllä oikein erityisellä innolla näitä karsintamatseja, Voutilainen painottaa.

Paljasjalkainen kuopiolainen pelaa nyt kolmatta kauttaan Vaasassa.

– Kyllähän tänne on tullut ihan hyvin kotiuduttua. Aikanaan alussa oli vähän hankaluuksia, mutta paljon paremmin on kotiutuminen sujunut ajan kuluessa.

Siihen on varmasti vaikuttanut myös se, että VPS:n nykyinen pelisysteemi sopii pallollisesti varmalle Voutilaiselle mainiosti. Hän on läpi kauden uhkunut itseluottamusta rytmittäessään Raidan peliä keskikentällä.

– Tuntuu kyllä pelaaminen paljon paremmalta henkilökohtaisesti, kuin vaikka pari vuotta sitten. Sopii mielestäni itselleni tosi hyvin tapa, jolla nykyään pelaamme.

Loukkaantumisetkaan eivät ole tällä kaudella vaivanneet samalla tavalla kuin aiemmin.

– Tosi hyvältä on tuntunut sekin, ettei ole tarvinnut vammojen kanssa niin paljoa taistella. Aikaisemmin on ollut ongelmia nilkkojen kanssa. Nyt olen saanut treenata rauhassa ja pysynyt kunnossa. Olen valmis europeleihin, Voutilainen puhkuu.

Pääsyliput torstain otteluun ennakkoon täältä.


Lisää uutisia