AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.26 // 28.6.2017

HIFK:n Sihvola: ”En muista tällaista ottelua”

HIFK:n Sihvola: ”En muista tällaista ottelua”

Kuva: Juha Tamminen

HIFK ja FC Lahti kohtasivat tiistaina toista kertaa tällä kaudella Veikkausliigassa. Kotijoukkue eteni alle kymmenessä minuutissa kahden maalin karkumatkalle eikä HIFK tästä enää noussut. Loppulukemiksi kirjattiin 4-1 (2-1).

HIFK joutui pelaamaan koko toisen puoliajan yhden miehen alivoimalla, kun Jani Bäckman puhui itselleen tauon aikana punaisen kortin. Tunteet kävivät ottelun aikana muutenkin puolin ja toisin varsin korkealla.

– Voisi sanoa, että olipa erikoinen jalkapallo-ottelu. Aika monta maalia tuntui vastustaja tekevän tuurilla. En muista tällaista ottelua. Lukemat taululla 4-1 eivät kuitenkaan jätä selittelylle sijaa, HIFK-hyökkääjä Pekka Sihvola kommentoi.

Ottelusta muodostui lopulta melko kuumaverinen. Eniten puhetta aiheutti FC Lahden 2-0-johtomaali.

– Jalkapalloon kuuluu tietynlainen herrasmiessääntö. (Santeri) Hostikalta erikoinen ratkaisu. Nukkuu varmasti yönsä rauhassa. Meidän joukkueessa kävi tunteet aika kuumana, Sihvola sanoi.

HIFK joutui siis taistelemaan yhden miehen vajaalla koko toisen puoliajan.

– Jos tuollainen maali tulee, niin totta kai tunteet käy pinnassa. Pitikö tilanne ratkaista punaisella kortilla? En tiedä mitä siellä sanottiin. Jotenkin tuntui, että kun selässä oli Bäckman, niin se vähän vaikutti, Sihvola ihmetteli.


RoPS-HIFK Rovaniemen keskuskentällä lauantaina 8.7. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia