AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 27.6.2017

SJK matkasi kohti Islantia jo tiistaina

SJK matkasi kohti Islantia jo tiistaina

Manuel Roca on valmiina kaikkeen. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK matkusti tiistaiaamuna Helsinkiin ja lensi sieltä suoraan Islantiin Reykjavikiin, missä se kohtaa KR-Völlur -stadionilla torstaina 29.6. klo 22:15 Suomen aikaa isäntäjoukkue KR Reykjavikin.

Ottelu on UEFA Europa League -karsinnan ensimmäisen kierroksen ensimmäinen osaottelu. Toinen osa pelataan Seinäjoen OmaSp Stadionilla ensi viikon torstaina 6.7. klo 19:00.

Ottelun kenraaliharjoituksena toiminut maanantain Veikkausliigaottelu PS Kemiä vastaan oli voitollinen ja nyt joukkue pääsee tutustumaan tulevan ottelun olosuhteisiin hyvissä ajoin. Takaisin Seinäjoelle joukkue palaa perjantaina.

- Me olemme katselleet vastustajaa ja meillä on tiedossa mitä odottaa. Jokainen peli on kuitenkin erilainen ja jokainen peli on kova. Varsinkin nyt kun meillä on hyvin erilainen vastustaja vastassamme kuin aiemmissa otteluissa, sanoo SJK:n päävalmentaja Manuel Roca.

Roca painottaa kuitenkin, että vastustajan ehdolla ei voi lähteä pelaamaan.

- Mutta kaikki lähtee meidän omasta pelaamisestamme. Ja jos pelaamme siihen tapaan kuin pelasimme edellisessä kotiottelussamme, uskon että olemme vahvoilla. Ensimmäisen maalin merkitys on suuri, varsinkin me tiedämme, että vierasmaalilla on suuri merkitys. Meidän täytyy keskittyä otteluun hyvin, pelata hyvä hyökkäyspeli, mutta samalla puolustaa tiukasti. Meidän täytyy olla valmiina kaikkeen.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia