AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 27.6.2017

Muurinen: "Valtavasti itseluottamusta ja hyvää fiilistä"

Muurinen: "Valtavasti itseluottamusta ja hyvää fiilistä"

"Ana" joutui jopa jarruttelemaan pelaajia harjoituksissa. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK kohtaa tiistaina 27.6. toista kertaa tällä kaudella FC Lahden.

HIFK:n joukkue palasi sunnuntaina harjoituskentälle parin päivän juhannustauon jälkeen. HIFK katkaisi viime keskiviikkona kolmen ottelun tappioputkensa komealla tavalla, kun sarjajumbo JJK kaatui tärkeässä kuuden pisteen vierasottelussa lopulta selkein 3-0 (0-0) lukemin. HIFK:n maaleista vastasivat toppari Pauli Kuusijärvi, keskikenttäpelaaja Xhevdet Gela ja hyökkääjä Mikael Forssell.

Voiton takuumiehenä oli vasta toisen ottelunsa tällä kaudella pelannut maalivahti Carljohan Eriksson, joka torjui kauden ensimmäisen nollapelinsä.

– Pelaajat olivat juhannuksen jälkeisissä treeneissä todella innostuneita. Meidän piti lopettaa harjoitukset, vaikka osa olisi halunnut jatkaa vielä kolme tuntia.

- Voitto JJK:sta toi meille valtavasti itseluottamusta ja hyvää fiilistä. Se oli odotettu juttu meidän joukkueelle ja näkyy totta kai ainoastaan positiivisena asiana, HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen kertoo.

JJK-voitto oli HIFK:lle vasta kauden toinen Veikkausliigassa ja tähtirinnat parantelivat asemiaan sarjataulukossa nousemalla 12 sarjapisteeseen. HIFK on yhä sarjataulukossa toiseksi viimeisenä, mutta esimerkiksi tiistaina kohdattava FC Lahti on yhdeksäntenä "vain" viiden pisteen päässä.


FC Lahti-HIFK Lahden Stadionilla tiistaina 27.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia