AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 26.6.2017

Ennakko: IFK Mariehamn-FC Inter

Ennakko: IFK Mariehamn-FC Inter

IFK Mariehamn ja FC Inter kohtaavat tiistaina toisensa toistamiseen tällä kaudella Veikkausliigassa.

Veritas Stadionilla keväällä pelatussa ottelussa pisteet jaettiin 1-1-tuloksella. Maaleista tuossa ottelussa vastasivat Interin Njazi Kuqi ja saarelaisten Aleksei Kangaskolkka.

Tasaista ottelua voidaan povata myös huomisesta taistosta. IFK on 20 pisteellä pisteen Interiä edellä sarjataulukossa sijalla neljä.

Interin päävalmentaja Shefki Kuqi lähtee tiistaiseen otteluun luottavaisena. Mitään merkittäviä uudistuksia joukkueen pelaamiseen ei ole tarvetta tehdä.

- Pientä huolellisuutta puolustuspelaamiseen tarvitaan, jotta KuPS-ottelun kaltaiset maalit saadaan estettyä. Olemme pystyneet pitämään vastustajat pois maalintekopaikoista. Se antaa hyvät lähtökohdat otteluun huomenna. Luottavaisesti voimme lähteä hakemaan kyllä voittoa, sanoo Kuqi.

Inter ja IFK ovat pelanneet viime vuosina tasaisia otteluita. Tasaista ja tiukkaa vääntöä odottaa myös Inter-luotsi huomenna.

- Kaksi aikaisempaa ottelua (Veikkausliiga ja Suomen Cup) tällä kaudella on ollut tosi tasaisia. Huomenna on varmasti edessä taas tasainen ottelu. IFK:lla on hyvä joukkue ja he ovat olleet aina vahvoja kotonaan, toteaa Kuqi.

Interin kokoonpanosta puuttuvat varmuudella pelikieltoaan sovittava Alan Henrique sekä vammoista kärsivät Henrik Moisander ja Niko Markkula. Reilun kuukauden sivussa ollut Guy Gnabouyou on sen sijaan jälleen mukana kokoonpanossa.


IFK Mariehamn-FC Inter Wiklöf Holding Arenalla tiistaina 27.6. kello 18.30. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: FC Interin verkkosivut
Lisää uutisia