AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 25.6.2017

SJK:n Zeneli toivoo onnen kääntyvän

SJK:n Zeneli toivoo onnen kääntyvän

Erfan Zeneli toivoo onnistumisia maanantai-iltana. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK pelaa maanantaina Seinäjoen OmaSp Stadionilla, kun se kohtaa PS Kemin kello 19.30 alkavassa Veikkausliigan ottelussa.

SJK on hävinnyt niukasti kaksi edellistä otteluaan. Seinäjokelaiset taipuivat sekä VPS:lle että Ilvekselle 0-1.

- On meillä ollut huonoa onneakin, mutta ehkä meidän täytyy vielä tarkemmin keskittyä otteluihin. Mielestäni edelliset pelit ovat menneet siten että kumpi vain olisi voinut voittaa ne. Meillä on ollut paikkoja ja vastustajilla on ollut paikkoja. Se olisi ihan eri asia, jos meillä ei olisi ollut paikkoja tehdä maaleja, mutta kun meillä on ollut niitä. Se harmittaa tietenkin, kokenut Erfan Zeneli toteaa SJK:n sivuilla.

- Toivotaan nyt että ne tolpat mitä olemme vedelleet tähän asti kahdessa edellisessä pelissä, alkaisi nyt maanantaista alkaen uppoamaan, Zeneli huomauttaa.

SJK kohtasi PS Kemin jo kertaalleen keväällä Kemissä ja silloin isäntäjoukkue käytti tehokkaasti paikkansa hyväkseen voittaen 3-1.

- Kun me hävisimme siellä viimeksi, olimme mielestäni siinä ottelussa selvästi hallitsevampi joukkue. Mutta PS Kemi on hyvä vastahyökkäysjoukkue. Ja he ovat entisestään kehittyneet pelaamisessaan, joten ei tule varmasti helppo peli nytkään. Mutta totta kai kotona me lähdemme voittamaan ja ihan sama kuka tänne tulee, niin aina me koitamme voittaa. Nyt ei ole vain pallo oikein pomppinut meille. Pitää toivoa että se kääntyy ja samalla pitää varoa PS Kemin erikoistilanteita. Heillä on isokokoinen joukkue. Ja kun otetaan vastahyökkäykset pois, niin luulen että kolme pinnaa jää tänne, arvioi Zeneli.

SJK-PS Kemi OmaSp Stadionilla maanantaina 26.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia