AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.25 // 23.6.2017

KuPS:n Joonas Nissinen iloitsi avausmaalistaan Veikkausliigassa

KuPS:n Joonas Nissinen iloitsi avausmaalistaan Veikkausliigassa

Joonas Nissinen avasi maalitilinsä Veikkausliigassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran seurahistoriaan kirjoitettiin keskiviikkoiltana jälleen uuden maalintekijän nimi.

Vaihdosta kentälle päässyt laitahyökkääjä Joonas Nissinen laukoi Turussa pelaajauransa ensimmäisen Veikkausliigamaalin, joka vei kuopiolaiset hyvin lähelle vierasvoittoa.

- Keskikenttäpelaaja Joni Mäkelä eteni laidassa pallon kanssa ja keskitti maalille. Olin puolustuksen keskellä hakemassa vapaata tilaa. Pallo jäi siihen pomppimaan ja pistin pompusta pallon maaliin. Pallo tuli Interin pelaajasta, hyökkääjä Gbolahan Salami taisteli puolustajan kanssa pääpallosta mutta ei tainnut osua palloon, maalintekijä kertaa hienoa onnistumisen hetkeään.

Maalitili aukesi tämän kauden viidennessä ja koko uran kahdeksannessa liigapelissä. Joonas juhli ensimmäistä liigaosumaansa riehakkaasti.

- Oli se hieno hetki, kun teet 89. peliminuutilla uran ensimmäisen liigamaalin. Kyllä ensimmäisen liigamaalin muistaa aina. 0-1 meidän olisi pitänyt pystyä pitämään loppuun asti. Tottakai yksi piste oli meille pettymys.

- Peli oli jotenkin väsynyttä, ei lähtenyt peli pyörimään siten kuin me halusimme eikä saatu palloa pyörimään siten kuin olisimme halunneet, Joonas arvioi keskiviikon peliä.


Ilves-KuPS Tammelan stadionilla lauantaina 1.7. kello 17.00. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia