AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 21.6.2017

Muurinen hehkutti: ”Ihan mielettömät fiilikset”

Muurinen hehkutti: ”Ihan mielettömät fiilikset”

Xhevdet Gela teki tärkeän 2-0-maalin. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK ja JJK kohtasivat keskiviikkona 21.6. toista kertaa tällä kaudella Veikkausliigassa. Harjun stadionilla varsin tuulisessa, mutta aurinkoisessa kelissä pelatussa ottelussa ei nähty maaleja avausjaksolla, mutta toisella puoliajalla HIFK:n ketsuppipullo aukesi oikein kunnolla.

HIFK voitti ottelun lopulta 3-0-lukemin ja Carljohan Eriksson torjui samalla kauden ensimmäisen nollapelinsä.

– Ihan mielettömät fiilikset. Faneille iso kiitos – he olivat meille iso tuki tänään. Tämä oli kovassa tuulessa pelattu nurmiottelu. Joukkue taisteli, teimme kolme maalia ja omassa päädyssä pysyi nolla. Oli myös paikkoja tehdä 2-3 maalia lisää. Hyvä ja ehjä suoritus, HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen hehkutti.

– Meillä oli tänään leijonia kentällä. Saimme Kuusijärven ja Bäckmanin mukaan ja mielestäni se näkyi koko joukkueen suorituksessa. Henkisesti vahva suoritus. Tämä oli paha vierasottelu, mutta jätkien pääkoppa kesti hyvin tänään, luotsi kiitteli.

HIFK nousi sarjataulukossa 12 pisteeseen ja tähtirinnat ovat nyt viisi pistettä viimeisenä olevaa JJK:ta edellä. Vaikka alkukauden esitykset eivät ole kerryttäneet HIFK:n pistesaraketta niin erot ovat vielä varsin pieniä ja täysin kurottavissa

– Saimme isoa ryhmää kiinni. Jos peli säilyy tällaisena, niin meille on varmasti tulossa vielä monta voittoa lisää. Nyt on mukava lähteä viettämään juhannusta.


FC Lahti-HIFK Lahden Stadionilla tiistaina 27.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia