FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.25 // 21.6.2017

HJK ja Evans Mensah pitkään sopimukseen

HJK ja Evans Mensah pitkään sopimukseen

Kuva: Juha Tamminen

HJK on käyttänyt osto-optionsa 19-vuotiaaseen laitahyökkääjään Evans Mensahiin. Sopimus on kauden 2019 loppuun ja sisältää lisäksi vuoden option.

Evans Mensah saapui Klubin lainasopimuksella elokuussa 2016 ghanalaisesta Inter Allies FC:stä. Nuori Evans Mensah on noussut Chelsean ex-valmentajan Avram Grantin alaisuudessa Ghanan maajoukkuerinkiin. 19-vuotias hyökkääjä on tällä kaudella murtautunut HJK:ssa pelaavaan kokoonpanoon ja viimeistellyt tällä kaudella Suomen Cupissa kaksi ja Veikkausliigassa kuusi maalia.

- Ulospäinsuuntautunut ja positiivinen Mensah on sopeutunut hyvin Pohjolan oloihin ja HJK:n joukkueeseen. Pelillisesti hän on kehittynyt koko ajan. Mensahin pelityyli on erittäin aggressiivinen, mikä on ehdottomasti hänen vahvuutensa. Myös vasenjalkaisuus on hyvä ase, kovia laukauksiaan hän on jo väläytellyt peleissä, päävalmentaja Mika Lehkosuo kehuu.

- HJK on ottanut minut hyvin vastaan. Kilpailu pelipaikoista on kovaa, mutta haluan kehittyä joka päivä, tehdä kovaa työtä ja saavuttaa unelmani. Haluan voittaa jokaisen ottelun, jossa pelaan ja tehdä perheeni ylpeäksi, Mensah toteaa.


HJK-IFK Mariehamn Telia 5G Areenalla torstaina 22.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

vko.48 // 2.12.2020
Lisää uutisia