AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 21.6.2017

Harjun stadionin remontti etenee

Harjun stadionin remontti etenee

Kuva: Juha Tamminen

Harjun Stadionilla Jyväskylässä meneillään oleva remontti etenee ja aiheuttaa pieniä muutoksia kulkureitteihin stadionin ympäristössä.

Ihantolantien pienempi portti on viime otteluiden tapaan pois käytöstä, suurempi pääportti taas on normaalisti auki – noudettavien lippujen piste tosin on nyt tulosuunnasta katsoen portin oikealla eikä vasemmalla puolella, mutta palvelee kuitenkin aivan normaalisti. Ihantolantiellä on myös normaaliin tapaan kaksi lipunmyyntiautoa katsojia palvelemassa.

Ihantolantie on remontin vuoksi kuitenkin normaalia ahtaampi, joten remontin ulottumattomissa olevaa stadionin Viitaniemen puoleisen pään porttia kannattaa suosia sisään otteluun tullessaan. Harjulle on saapumassa runsain määrin kannattajia tukemaan omiaan tärkeässä ottelussa, joten ajoissa paikan päälle saapuminen kannattaa.

JJK pelaa Harjulla vielä lauantaina 1.7., kun vieraaksi saapuu FC Lahti. Heinäkuun jälkimmäiset kaksi kotiottelua pelataan Vaajakoskella.


JJK-HIFK Harjun stadionilla keskiviikkona 21.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia