AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 20.6.2017

Harjulla nostetaan Punainen kortti rasismille

Harjulla nostetaan Punainen kortti rasismille

Punaista korttia rasismille on näytetty Harjulla vuosien varrella monia kertoja. Keskiviikkona 21.6. pelattavassa JJK-HIFK-ottelussa näin tulee jälleen tapahtumaan ja samalla Harju julistetaan rasismista ja muusta syrjinnästä vapaaksi alueeksi.

Punainen kortti rasismille -hankkeen takana on Suomen monikulttuurinen liikuntaliitto (FIMU ry ) ja sitä toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa.

Hankkeen puitteissa syrjintää vastustetaan sen kaikissa olomuodoissa ja tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta taas edistetään. JJK:ssa sitoudutaan tähän täysin ja Harjulla edellytetäänkin niin pelaajilta, muilta työntekijöiltä kuin joukkueiden kannattajiltakin nollatoleranssia rasismille ja kaikelle muulle syrjinnälle.

Edustusjoukkueen toiminnalla halutaan myös antaa esimerkkiä kettuperheen jo tuhatpäiseksi kasvaneelle junioripelaajien laumalle ja tietenkin aivan kaikille lapsille ja nuorille.


JJK-HIFK Harjun stadionilla keskiviikkona 21.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: JJK:n kotisivut
Lisää uutisia