AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 18.6.2017

Kuqi piti avausmaalia ratkaisevana

Kuqi piti avausmaalia ratkaisevana

Shefki Kuqi harmitteli avausmaalia. (Kuva: Juha Tamminen)

Inter kärsi kauden toisen tappion Veikkausliigan vierasotteluissa lauantaina RoPS:n vieraana Rovaniemen Keskuskentällä. Kotijoukkue voitti ottelun lopulta toisen jakson maaleilla 2-0 (0-0).

Interin päävalmentaja Shefki Kuqi oli harmissaan tappiosta. Ensimmäisen maalin merkitys oli hänen mukaansa ottelussa suuri.

- Näissä peleissä se ensimmäisen maalin merkitys on iso. Ensimmäinen jakso oli tasainen, eikä meillä ollut siinä minkäänlaisia ongelmia. RoPS:n ensimmäisen maalin myötä meidän peli hajosi, näki Kuqi Interin sivujen mukaan.

Kuqin mukaan ottelu meni melko lailla käsikirjoituksen mukaan RoPS:n maalin asti.

- Pystyimme pitämään joukkueen hyvin organisoituneena. RoPS ei päässyt pelaamaan palloja vaarallisille alueille, vaan joutui pelaamaan pitkiä palloja laitoihin, sanoi Kuqi.

Interin taival nousi mahdottomaksi RoPS:n toisen maalin myötä. Kuqin mukaan katseet käännetään nyt tulevaan KuPS-otteluun.

- Ei tässä auta jäädä murehtimaan liikaa. Nyt katseet käännetään KuPS-peliin, joka on jo keskiviikkona. Siitä lähdetään sitten hakemaan hyvää tulosta, päätti Kuqi.


FC Inter-KuPS Veritas Stadionilla keskiviikkona 21.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia