vko.24 // 15.6.2017

Lehkosuo hehkutti omiaan JJK-voiton jälkeen

"Bana" sai olla tyytyväinen suojattiensa esitykseen. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK voitti torstain ainoassa Veikkausliigan ottelussa JJK:n 4-0 (2-0) Telia 5G Areenalla.

Isännät menivät johtoon Akseli Pelvaksen maalilla jo kahdeksannella minuutilla. Juha Pirinen lensi suihkuun suoralla punaisella kaksi minuuttia myöhemmin. JJK ei kuitenkaan miesylivoimasta huolimatta pystynyt todenteolla haastamaan sarjan kärkijoukkuetta.

- Aloitimme erittäin vahvasti ja meillä oli pari hyvää tekopaikkaa jo ennen kuin ensimmäinen maali 8. minuutilla syntyi. Kiitosta joukkue ansaitsee erityisesti toisen puoliajan erinomaisesta esityksestä vajaalla pelaten, päävalmentaja Mika Lehkosuo hehkutti.

Voiton myötä Klubi vankisti johtoaan sarjakärjessä. Ero toisena olevaan VPS:an kasvoi jo kahdeksaan pisteeseen.

KuPS-HJK Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 18.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.