AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 14.6.2017

SJK:n Klingalla mielenkiintoinen kytkös keskiviikon vastustajaan

SJK:n Klingalla mielenkiintoinen kytkös keskiviikon vastustajaan

Matti Klinga kohtaa lapsuuden seuransa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n keskikenttäpelaaja Matti Klinga ei ole vielä tällä kaudella avannut Veikkausliigassa maalitiliään, mutta minuutteja hän on kellottanut maalivahti Mihkel Aksalun jälkeen eniten.

SJK:ssa on nyt uusi komento, kun Manuel Roca aloitti päävalmentajana. Klinga on ollut ensimmäisiin harjoituksiin tyytyväinen.

- On ollut kyllä nyt aika hyvä meno treeneissä. Harjoitteleminen on ollut aktiivista ja olemme pelanneet paljon erilaisia peliharjoitteita. Treeneissä ei ole pahemmin seisoskeltu, vaan tempo on ollut kova. Pelitavallisesti tuskin on ihan suuria mullistuksia luvassa, mutta yksityiskohtiin, kuten puolustamiseen sekä myös hyökkäykseen, on tuotu uusia asioita, joita koitamme parantaa, Klinga kertoo uuden päävalmentajan metodeista SJK:n sivuilla.

SJK kohtaa keskiviikkona HIFK:n Telia 5G Areenalla.

- Kova peli on kuitenkin keskiviikkona edessä, sillä HIFK on ollut hyvä kotonaan kannattajiensa edessä. Meillä oli myös tiukka peli heitä vastaan täällä Seinäjoella viimeksi. Silloin teimme hienon nousun lopussa. Nyt meidän pitää kuitenkin olla parhaimmillamme alusta alkaen, niin saamme pisteet mukaamme, jatkaa Klinga.

Klingalla on peliurallaan kytkös myös Helsingin IFK:hon.

- Kyllä, aloitin aikoinaan jalkapallon HIFK:ssa ja aloitin siellä myös jääkiekon. Sitä ei taatusti moni tiedä, mutta näin se kuitenkin on. Asuimme Helsingissä, kun olin lapsi ja myöhemmin muutimme Lahteen. Aloitin tosiaan jalkapallon HIFK:n paidassa, sieltä menin PK-35:een ja muuton jälkeen Lahden Reippaaseen, Klinga paljastaa.


HIFK-SJK Telia 5G Areenalla keskiviikkona 14.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia