AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.24 // 13.6.2017

Pekka Sihvola: "HIFK:ssa on jotain ainutlaatuista"

Pekka Sihvola: "HIFK:ssa on jotain ainutlaatuista"

Pekka Sihvola viihtyy HIFK:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK:n hyökkääjä Pekka Sihvola on ollut elämänsä aikana monessa mukana. Hän on suorittanut muun muassa kaksi yliopistotutkintoa, pelannut yhden talven Chilessä, edustanut niin A-maajoukkuetta kuin futsal-maajoukkuetta ja tehnyt ensimmäisen Veikkausliiga-maalinsa muuan Jari Litmasen syötöstä.

Kolmatta kauttaan HIFK:ssa pelaava Sihvola on espoolaisen FC Hongan kasvatti.

– Urani aikana olen pelannut monessa seurassa, mutta HIFK:ssa on jotain ainutlaatuista. Stadin Kingit ovat uskomaton voimavara ja joka kerta kun puen tähtipaidan päälleni haluan antaa sille kaikkeni. Kingit ovat ylivoimaisesti Suomen parhaat fanit, Sihvola kiittelee HIFK:n sivujen haastattelussa.

Tällä hetkellä Sihvola keskittyy täysillä peliuraansa. Hän on HIFK:n paras maalintekijä neljällä maalilla.

– Saa nähdä, mitä kaikkea tulevaisuus tuo tullessaan ja mitä tulen peliuran jälkeen tekemään. Toistaiseksi jalkapallo on kuitenkin päätyöni ja muut projektit toteutuvat jalkapallon ehdoilla, Sihvola sanoo.


HIFK-SJK Telia 5G Areenalla keskiviikkona 14.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia