AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 9.6.2017

KuPS:n Niskanen: "Rankkareissa olimme kylmäpäisiä"

KuPS:n Niskanen: "Rankkareissa olimme kylmäpäisiä"

Ilmari Niskanen iloitsi turnausvoitosta. (Kuva: Juha Tamminen)

uomen U21-maajoukkue voitti Ukrainassa pelatun kovatasoisen Lobanovski Memorial-turnauksen.

Pikkuhuuhkajat kukisti torstai-illan loppuottelussa isäntämaan rangaistuspotkukisan jälkeen ja suomalaispelaajat pääsivät juhlimaan upeaa turnausvoittoa.

- Erittäin hieno turnausvoitto! Turnaus oli järjestelyiltään loistavasti hoidettu ja puitteet varsinkin finaalissa erinomaiset. Kiovasta kaupunkina myös jäi erittäin positiivinen kuva, Kuopion Palloseuran hyökkääjä Ilmari Niskanen kertoi.

Loppuottelu oli tiukka ja Pikkuhuuhkajat pääsivät Niskasen mukaan peliin mukaan koko ajan paremmin sen edetessä.

- Ensi jakso oli melko vaikea, Ukraina oli todella aggressiivinen ja otti tilan ja ajan pois. Toisella jaksolla Ukrainan prässi väheni ja jalka putosi kaasulta, pääsimme paremmin peliin mukaan.

- Saimme pallon myös kertaalleen Ukrainan maaliin noin 70 minuutin kohdalla. Nostin hyvän pallon taka-alueelle Santeri Hostikalle, joka laittoi ykkösellä pallon maaliin, valitettavasti tilanne oli lopulta puolisen metriä paitsio, Niskanen kuvailee ottelun pelitapahtumia.

Ratkaisun Suomi iski lopulta 11-metrisistä.

- Vaikka Ukraina olikin ajoittain niskan päällä melko vahvastikin, pystyimme kuitenkin pitämään heidät melko hyvin poissa vaarallisilta maalipaikoilta. Pelin loppupuolella saimme itsekin hyviä hyökkäyksiä. Rankkareissa olimme erittäin kylmäpäisiä, viisi erinomaista rankkia riitti voittoon yhden ukrainalaisen lauottua tolppaan, Niskanen iloitsee.


KuPS-VPS Savon Sanomat Areenalla keskiviikkona 14.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia