AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 27.5.2017

​FC Lahden Hauhia tyytyväinen nollapeliin

​FC Lahden Hauhia tyytyväinen nollapeliin

FC Lahden kapteeni Mikko Hauhia oli tyytyväinen lauantain tulleesta nollapelistä HJK:ta vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti pelasi lauantaina maalittoman tasapelin Veikkausliigaa johtavan HJK:n kanssa Lahden stadionilla.

Lahtelaisten kapteeni Mikko Hauhia oli tyytyväinen "Kuhnurien" nollapeliin. Hän myönsi, että pallo menetettiin muutamaan otteeseen vaarallisesti, mutta Lahti selvisi niistä kuivin jaloin. Kapteeni lähetti myös kentänhoitajille terveisiä hyvin hoidetusta työstä.

- Nollapeli on se, mistä lähdimme otteluun ja se piti. Muutaman kerran menetimme pallon helposti. Hyökkäyspelimme ei ollut ihan samalla tasolla edelliseen otteluun verrattuna, mutta saimme muutaman paikan. Kentän kunto ei ole saanut kehuja, mutta kentänhoitajat ovat tehneet upeaa työtä saadakseen kentän edes tuohon kuntoon. Siitä heille kiitos, Hauhia kiittelee.

FC Lahden päävalmentaja Toni Korkekunnas oli Hauhian kanssa samoilla linjoilla. Hänen mielestään puolustuspeli oli kunnossa, mutta hyökkäyksistä puuttui maltti. Hän myönsi, että ensimmäisen jakson viimeiset kymmenen minuuttia joukkue oli hätää kärsimässä, kun kenttätasapaino ei pysynyt.

- HJK:ta vastaan piste on tietysti hyvä, mutta kotona pitäisi voittaa jokainen ottelu. Puolustus toimi muutamaa hetkeä lukuunottamatta hyvin. Ensimmäisellä jaksolla oli kymmenminuuttinen, jolloin olimme huonoja. Kenttätasapainomme ei pysynyt ja vastustaja pääsi hyödyntämään sitä. Hyökkäyksessä meillä ei ollut tarvittavaa malttia. Viimeisellä kolmanneksella emme luoneet sopivia haastamispaikkoja. Hosuimme liikaa. 0-0-tulos oli mielestäni reilu, sillä Vasjutin torjui kertaalleen ja vastustajan maalivahdilla ei tainut olla yhtään torjuntaa, Korkeakunnas kertoo.


FC Inter-FC Lahti Veritas Stadionilla keskiviikkona 31.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia