AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 27.5.2017

FC Lahden Hauhia ESS:lle: "HJK sytyttää aina"

FC Lahden Hauhia ESS:lle: "HJK sytyttää aina"

Mikko Hauhia pelasi HJK:ssa kaudet 2008-2010. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahdella on edessä lauantaina kovin mahdollinen haaste, kun sarjan kärkipaikalla porskuttava HJK saapuu mittamaan lahtelaisten tason.

Viime kaudella FC Lahti pelasi kaksi onnistunutta vierasottelua HJK:ta vastaan, joista toinen päättyi komeaan 4-1-vierasvoittoon.

Toinenkin vierasvoitto oli lähellä. Syyskuussa pelatussa ottelussa HJK kipusi viime hetkellä 2-2-tasapeliin Moreloksen kuudennella lisäaikaminuutilla syntyneellä osumalla.

FC Lahden kapteeni Mikko Hauhia pohtii ottelun asetelmia ja Etelä-Suomen Sanomien haastattelussa. Hauhian mukaan HJK sopii hyvin vastustajaksi.

- Päällimmäinen syy on, että HJK sytyttää aina. Niin kentällä kuin katsomossa, Hauhia huomauttaa.

Suuria FC Lahden ei pelissään tarvi edelliskoitokseen verrattuna muuttaa. Viime kierroksella kaatui IFK Mariehamn vieraissa 2-0.

- Pitää huomioida vastustaja ja pienet nyanssit, mitkä erottavat heidän Maarianhaminasta. Pääpaino on se, että oma peli pysyy aktiivisena ja rohkeana, Hauhia painottaa ESS:lle.


FC Lahti-HJK Lahden stadionilla lauantaina 27.5. klo 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia