AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 25.5.2017

KuPS:n Joni Mäkelä iski uransa avausmaalin Veikkausliigassa

KuPS:n Joni Mäkelä iski uransa avausmaalin Veikkausliigassa

Joni Mäkelä teki ensimmäisen maalinsa Veikkausliigassa keskiviikkona SJK:ta vastaan.

Kuopion Palloseura onnistui saavuttamaan yhden arvokkaan sarjapisteen keskiviikkoisesta SJK-kotiottelustaan. Vaihtopelaaja Joni Mäkelän viime hetken osuma nosti kuopiolaiset 1-1-tasapeliin ja samalla sarjataulukossa VPS:n ohi komeasti sarjakakkoseksi.

Kuopiolaiset pelasivat nyt neljännen peräkkäisen tappiottoman ottelunsa tämän kauden Veikkausliigassa. Keskikenttäpelaaja Joni Mäkelän pelaajauran ensimmäinen Veikkausliigaosuma toi kuopiolaisille yhden arvokkaan sarjapisteen vaikeasta ottelusta ja keskiviikkoilta päättyi siten huojentuneissa ja helpottuneissa tunnelmissa kovan taistelun jälkeen.

- On totta kai hieno tehdä maali. Harmittaa joukkueen puolesta ettei voitettu. Kyllä se oli eka liigamaalini. Pallo pelattiin laitaan Ats Purjeelle, sieltä tuli keso boksiin ja Azu tai Salami taisteli pallon minulle. Pistin pallon päällä pussiin, Mäkelä kuvaili.

- Ekalla jaksolla näytti siltä että me oltiin jäljessä. Ei saatu omaa peliä kasaan siten mitä ennen peliä ajateltiin. Valmistautuminen otteluun oli hyvää ja treeniviikko oli hyvä. Oli tosi hyvä fiilis päästä kentälle näyttämään minkä takia on harjoitellut, Mäkelä iloitsi.


RoPS-KuPS Rovaniemen keskuskentällä lauantaina 27.5. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia