AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 23.5.2017

Muurinen tyytyväinen Stadin derbyn tasapeliin

Muurinen tyytyväinen Stadin derbyn tasapeliin

HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen oli tyytyväinen tiistain maalittomaan tasapeliin HJK:ta vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen ei ole vielä kokenut tappioita Stadin derbyissä.

Muurinen on luotsannut HIFK:ta kolmessa derbyssä siitä lähtien, kun hän viime kesänä siirtyi seuran päävalmentajaksi.

Kokenut valmentaja kiitteli loppuunmyydyn ottelun tunnelmaa.

– Vaikka välillä olimmekin helteessä niin pystyimme pelaamaan hyviä jaksoja. Fanit ja ottelutunnelma – aivan loistavaa. Se sytyttää jokaisella kerralla meidän joukkueen. Meillä ja HJK:n joukkueella pitäisi olla ero, mutta ei se kentällä näy, Muurinen sanoi.

– Tiedän, että HJK:lla on tietty paine pelaamisessa. Heidän on pakko voittaa. Jollain tavalla me sytymme näihin otteluihin heitäkin enemmän ja haluamme ehkä hieman enemmän saavuttaa hyvän tuloksen. Kaikilla mahdollisilla keinoilla. Yllättävän hyvin pystymme olemaan mukana, Muurinen kertoi.

HIFK ja HJK pelasivat jo viidennen tasapelinsä historian seitsemännessä kohtaamisessa Veikkausliigassa.

– Budjetissa on kirimistä. Joukkueemme on aivan mieletön. Ne, ketä kentällä jokaisessa ottelussa ovat, taistelevat aina loppuun asti oman joukkueensa puolesta. Jos kaikki ottelut olisivat aina tällaisia, että olisi täysi tupa, niin jalkapallo näyttäisi aina paremmalta. Tunnelma vaikuttaa totta kai pelaajiin. Derbyjen luonne on hyvinkin erilainen kuin muiden liigaottelujen, Muurinen sanoi.

HJK-hyökkääjä Akseli Pelvaksen tekemä maali oli videotarkastusten perusteella selkeä paitsio. Muurinen kommentoi tapahtunutta huumorilla.

– Olen 170 senttiä pitkä, joten luotan tuomareihin. Taululla on lopputuloksena 0-0, Muurinen totesi paitsiomaalista kysyttäessä.


HIFK-FC Inter Telia 5G Areenalla lauantaina 27.5. kello 15. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia