AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 23.5.2017

Boström: "Aivan varmasti tulee tiukka peli"

Boström: "Aivan varmasti tulee tiukka peli"

Sixten Boströn johdattaa joukkueensa Kuopioon. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK kohtaa keskiviikkona 24.5. kello 18.30 Kuopion Palloseuran Kuopion Savon Sanomat Areenalla.

KuPS on aloittanut kauden vahvasti ja se on sarjassa kolmantena, kahden pisteen päässä viidentenä olevasta SJK:sta. SJK:lla puolestaan on nyt takanaan vahvat kaksi edellistä ottelua, ja kolmannella perättäisellä voitolla SJK voisi nousta jopa toiseksi.

- Aivan varmasti tulee tiukka peli ja vähän saman tyyppinen kuin oli meidän viime ottelu RoPS:a vastaan. He laittavat prässin päälle heti, kun menettävät pallon ja ovat aggressiivisia joka osa-alueella kentällä. Meidän pitää pystyä pelaamaan siitä prässistä pois ja löytää ne tilat, millä pystymme haavoittamaan heitä, SJK:n päävalmentaja Sixten Boström toteaa seuransa sivuilla.

- Meillä kuitenkin tuntuu siinä mielessä oikein hyvältä, että loukkaantumistilanne on hyvä ja kaksi voittoa alla, joten hyvillä mielin lähdetään reissuun. Pitää kuitenkin muistaa, että tässä näitä pelejä tulee nyt paljon. Me, kuten suurin osa muistakin joukkueista, joudutaan harrastamaan jonkinlaista pelaajiston kierrätystä ja se meidän pitää miettiä tarkkaan, Boström sanoo.


KuPS-SJK Savon Sanomat Areenalla keskiviikkona 24.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia