AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 22.5.2017

Ennakko: FC Inter-PS Kemi

Ennakko: FC Inter-PS Kemi

FC Inter pelaa tiistaina kotiottelun Veikkausliigassa PS Kemiä vastaan.

Veritas Stadionille vieraaksi saapuva PS Kemi on pelannut mollivoittoisesti viime aikoina. Hyvän alun jälkeen joukkue on hävinnyt neljä viimeisintä otteluaan ja valahtanut sarjataulukossa toiseksi viimeiselle sijalle.

Interin lähtökohdat huomiseen otteluun ovat hyvät. Joukkue esitti parastaan edellisessä ottelussa Tampereella Ilvestä vastaan ja voitti ottelun suvereenin esityksen jälkeen 0-2. Päävalmentaja Shefki Kuqin mukaan joukkue saavutti vihdoin oman tasonsa.

- Tässä joukkueessa on todella hyvä potentiaali. Ilvestä vastaan uskalsimme pelata pallollisesti sillä tasolla, mihin pystymme, sanoo Kuqi.

Tiistain ottelu PS Kemiä vastaan on kuitenkin jälleen kova haaste. Varaa löysäilyyn ei Kuqin mukaan ole.

- Olen sanonut aina, että tässä sarjassa ei ole helppoja pelejä. Asenteen ja keskittymisen pitää olla joka ottelussa huipputasolla. Huomisesta pelistä tulee varmasti tiukka peli jälleen. Voittoon pitää onnistua hyvin, päättää Kuqi.

PS Kemi väläyttelikin viimeksi HJK:ta vastaan niukasta tappiosta huolimatta. Joukkueen peli-ilme olikin nimekästä vierasjoukkuetta vastaan erinomainen, varsinkin verrattuna edelliseen kotiotteluun. Joukkue jaksoi taistella jokaisesta pallosta, repiä ja raastaa. Pakka pysyi hyvin koossa, pelaajien etäisyydet järkevinä ja bensakin riitti loppuun saakka.

Interin kokoonpanosta ovat vammojen takia sivussa Kevin Mombilo, Julien Faubert ja Ilves-ottelussa itsensä loukannut Henri Lehtonen.

PS Kemin poissaolijoiden lista on edelleen pitkähkö. Omar Jama, Jussi Aalto, Aleksi Räihä, Abdulkadir Said Ahmed ja Henri Louste ovat kaikki poissa kokoonpanosta.


FC Inter-PS Kemi Veritas Stadionilla tiistaina 23.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: FC Interin verkkosivut, PS Kemin verkkosivut
Lisää uutisia