FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.20 // 19.5.2017

Jarkko Wiss pääsee taas lapsuudenkotinsa maisemiin

Jarkko Wiss pääsee taas lapsuudenkotinsa maisemiin

Tammela on Jarkko Wissille tuttu paikka. (Kuva: Juha Tamminen)

Viime kierroksella HJK:lle hävinnyt Ilves palaa perjantaina pitkän tauon jälkeen Tammelan stadionille.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss ennakoi perjantai-illan Veikkausliiga-ottelua FC Interiä vastaan seuransa verkkosivuilla.

– Vastustaja on kova, mutta onneksi pääsemme varsinaiselle kotikentällemme. Kahta tappiota ei saisi ikinä tulla peräkkäin. Interissä on paljon henkilökohtaista osaamista ja isokokoisia pelaajia. Pyrimme pallollisena avaamaan rohkeasti ja viemään peliä, vaikka nurmi ei ihan samettinen vielä olisikaan. Jos tyydymme antamaan pallon heille, niin tulee vaikeuksia, Wiss miettii.

Tämän vuoden ensimmäinen peli Tammelassa nostattaa joukkueessa fiilistä. Hyvistä muistoista kysyttäessä Wiss ei voi olla hymyilemättä.

– Lapsuudenkotini ikkuna on aivan kentän länsipäädyn takana. Siitä mä olen pelit katsellut ja joskus jonkun pallon saattanut napata 'vahingossa'. Muistan elävästi esimerkiksi pelaajaurani ensimmäisen maalin vaparista MyPan verkkoon. Monta tunteikasta hetkeä on Tammelassa koettu, Wiss muistelee.

Ilves-FC Inter Tammelan stadionilla perjantaina 19.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia