FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.20 // 18.5.2017

​SJK:n Hetemaj painottaa asennetta RoPS-ottelussa

​SJK:n Hetemaj painottaa asennetta RoPS-ottelussa

Mehmet Hetemaj palasi tositoimiin viime pelissä JJK:ta vastaan.

Seinäjoen Jalkapallokerho isännöi perjantain myöhäisottelussa Rovaniemen Palloseuraa kello 20 alkavassa ottelussa Seinäjoella.

SJK voitti edellisen kotiottelunsa JJK:ta vastaan ja tuo ottelu oli melkoista dominointia, vaikka JJK onnistui pitämään SJK:n pois parhailta maalintekopaikoilta. Ottelu oli myös Mehmet Hetemaj'n kauden ensimmäinen Veikkausliigaottelu.

- Katsomosta peliä seuratessa tietenkin näkee peliä eri tavalla kuin kentällä ja sitä kautta on herännyt ajatuksia, miten missäkin tilanteessa kentälle mennessä kannattaa toimia. On tietenkin aina ärsyttävää, kun ei voi olla itse mukana kentällä, mutta siitä voi ottaa ne positiiviset puolet oppimisen kannalta ja ehkä sitä sitten tekee kentällä asioita paremmin kun tulee takaisin, sanoo SJK:n keskikenttäpelaaja Mehmet Hetemaj.

- Kiva oli kuitenkin palata, vaikka aika vaikea peli siitä tulikin, kun JJK puolusti todella hyvin. Ehkä toki hieman paremmalla viimeistelyllä olisi voinut olla vähän enemmän kuin 1-0-tulos, mutta kyllä he sitkeästi jaksoivat pitää kiinni siitä heidän pelisuunnitelmastaan. He tekivät meidän pelistä vaikean, mutta onneksi me saatiin lopulta se maali, sanoo Hetemaj.

Perjantaina OmaSP Stadionilla vierailevaa RoPS:aa Hetemaj pitää vaikeana vastustajana.

- RoPS:lle täytyy nostaa hattua siitä, että Juha Malinen saa heidät aina sata lasissa pelaamaan suurella tunteella. Ainakin meitä vastaan on tuntunut siltä. Meidän täytyy olla valmiina vastaamaan siihen taistelutasoon ja pyrkiä samalla myös pelaamaan paremmin pallollisena ja sitä kautta tehdä se ero. Pohjimmiltaan se on aina asennekysymys, kun pelataan RoPS:aa vastaan.


SJK-RoPS OmaSP Stadionilla perjantaina 19.5. kello 20. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia