FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.19 // 13.5.2017

Mika Väyrynen: "Pelaaminen loppui kuin seinään"

Mika Väyrynen: "Pelaaminen loppui kuin seinään"

"Väykkä" oli pettynyt lopun esitykseen. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK:n keskikenttätähti Mika Väyrynen pettyi perjantain KuPS-ottelun loppuhetkiin.

HIFK oli jo ryöstämässä kaikki kolme pinnaa mukaansa Savon Sanomat Areenalta, kunnes peli kääntyi viimeisen kymmenminuuttisen aikana punapaitojen suureksi pettymykseksi.

- Alku oli meille vähän vaikea. KuPS vei peliä. Heti kun me ruvettiin pelaamaan palloa maata pitkin ja ruvettiin syöttelemään, saatiin tilanteita. KuPS hallitsi eka jaksoa, oli meilläkin tilanteita, Väyrynen muistutti.

- Eka jakson lopulla me saatiin hyvää otetta ja saatiin pelaamalla hyviä hyökkäyksiä ja päästiin KuPS-puolustuksen selän taakse. Toisen jakson alussa tuli johtomaali ja hyvä tilanne tehdä 0-2. Sen jälkeen pelaaminen loppui kuin seinään. Me lopetettiin tyystin peli ja prässi ja KuPS sai tilanteita, pelaaja totesi.

Väyrynen oli erittäin pettynyt ottelun lopussa saamaan käänteeseen.

- Kun koko joukkue valuu liian alas, tippuu pallo joskus hyvin boksiin ja pallo pomppii ja tulee paikkoja usein. Kun pelaat aikaa vastaan, se kostautuu usein. Nämä ovat kovia oppirahoja siitä, miksi me otetaan vastaan lopussa. Meillä on ollut erittäin hyviä pelejä, kahdesti on kuitenkin annettu johtoasema turhaan pois. Me olisimme kärkikahinoissa mukana ja se syö miestä.

- KuPS ansaitsi voiton, me olisimme ansainneet enemmän pisteitä SJK- ja KuPS-otteluista kuin on saatu, Väyrynen totesi.


HIFK-IFK Mariehamn Telia 5G Areenalla perjantaina 19.5. kello 18.30. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia