AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 12.5.2017

Vuorinen ylpeä VPS:n tappiottoman putken jatkumisesta

Vuorinen ylpeä VPS:n tappiottoman putken jatkumisesta

VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen (vas.) sai ilon aiheen perjantaina, kun VPS voitti FC Interin vieraissa 1-0. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS:n tappioton putki kasvoi jo viiteen otteluun, kun se kaatoi FC Interin vieraissa perjantaina. Ottelun ainoa maali merkittiin omaksi maaliksi.

Vaasalaisten päävalmentaja Petri Vuorinen oli luonnollisesti tyytyväinen nollapeliin ja tappiottoman putken jatkumiseen.

– Olen ylpeä että pidimme vihdoin kauden seitsemännessä ottelussa nollan ja että tämä oli viides peli putkeen ilman tappiota. Siinä mielessä voimme olla ihan tyytyväisiä sen alun jälkeen, mikä meillä tuloksellisesti oli. Tänäänkin meillä oli hyvä, kokenut joukkue vastassa, Vuorinen sanoi.

– Ekalla puoliajalla ei vissiin maalivahdeilla ollut torjuntoja. Peli oli tasaista. Meillä oli muutama vastaiskupaikka. Yhdestä sellaisesta rakensimme maalimme, kun Joonas Vahtera lähestulkoon kuljetti pallon viivan yli. Se merkittiin omaksi maaliksi sitten lopulta, Vuorinen analysoi avausjaksoa.

Aivan toisen jakson lopussa Steven Morrisseyllä oli vielä todella hyvä paikka, mutta pallo karkasi läpiajossa ja Interin maalivahti Henrik Moisander ehti näppeineen väliin.

– Olikohan 47 minuuttia pelattu, kun Clennonilla oli läpiajo, josta olisimme voineet tehdä 2-0. Sitten peli aaltoili. Taistelimme omassa boksissa. Emme pystyneet laitoja ihan täysin puolustamaan ja keskityksiä pääsi tulemaan vähän turhan monta, mutta tällä hetkellä boksin sisällä puolustaminen kehittyy hyvään suuntaan koko ajan. Muutama läheltä piti tilanne oli vielä pelin lopussa. Interillä oli yksi hyvä pusku ja tolppalaukaus, meillä Stevenin läpiajo, Vuorinen selitti.


JJK-VPS Harjun stadionilla perjantaina 19.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia