FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.19 // 12.5.2017

Muurinen: "Oma peli jäi lopussa liian vähäiseksi"

Muurinen: "Oma peli jäi lopussa liian vähäiseksi"

"Ana" harmitteli otteen katoamista lopussa. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK oli pitkään kiinni hienossa vierasvoitossa Savon Sanomat Areenalla, mutta toisin kävi.

Xhevdet Gelan upea puskumaali näytti tuovan joukkueelle kolme arvokasta liigapistettä, kunnes johtoasema suli viime kymppiminuuttisella ja joukkue joutui lähtemään kotimatkalle pettynein mielin.

- Ensi jaksolla oli selvää, että kun KuPS pelaa myötätuuleen, paine tulee aika kovaksi. 0-0 45 minuutin kohdalla riitti minulle hyvin. KuPS sai hirveen paineen ja heidän erikoistilannepelaaminen on vaikeuksia tuottavaa. KuPS on enemmän peliä hallitsevampi joukkue kuin me ollaan, HIFK-valmentaja Antti Muurinen totesi pelin jälkeen.

- Tauko-ohjeeni joukkueelle oli, että myötätuuleen pelatessa meidän pitää osata ja uskaltaa pitää palloa, eikä roiskia sitä. Siinä me onnistuttiin toisella jaksolla hyvin. Tehtiin 0-1 ja kohta meillä oli paikka tehdä 0-2. Altavastaajanakin sinulla on kuitenkin mahdollisuus voittaa peli. Tällä kertaa näin, Muurinen totesi.

Muurinen painotti, että HIFK on vielä omassa kehitysprosessissaan vaiheessa ja virheet tavallaan kuuluvat asiaan.

- Uskon sellaiseen jalkapalloon, jossa palloa pelataan ja pidetään itsellä ja kaikilla syötöillä pitää olla kohde. Palloa ei roiskita. Viime hetkien pistemenetykset vähän syövät miestä. Onnittelut Honsulle ja KuPS:lle. Meidän oma pelaaminen jäi lopussa liian vähäiseksi, valmentaja sanoi.

- Meidän joukkueemme kasautui vasta keväällä. Meillä oli tosi repaleinen valmistautumiskausi. Pojat taistelevat hyvin, se pitää vaan tehdä paremmin. Puolustaja Pauli Kuusijärven piti tänään avata, mutta me otettiin varman päälle ja tehtiin viime hetken vaihto aloituskokoonpanoon, valmentaja selvitti.


HIFK-IFK Mariehamn Telia 5G Areenalla perjantaina 19.5. kello 18.30. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia