AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 12.5.2017

Korkeakunnas jäi kaipaamaan enemmän rohkeutta hyökkäyspeliin

Korkeakunnas jäi kaipaamaan enemmän rohkeutta hyökkäyspeliin

Kuva: Juha Tamminen

FC Lahti taipui Rovaniemellä RoPS:lle niukasti 0-1-lukemin perjantai-illan ottelussa. Tappio oli lahtelaisille kauden ensimmäinen.

RoPS:n Lassi Järvenpää iski kamppailun ainokaisen puolen tunnin pelin kohdalla. FC Lahti haki läpi toisen puoliajan kiivaasti tasoitusmaalia, mutta todelliset maalipaikat jäivät vähiin. Useat keskitykset laidoilta kilpistyivät lähes poikkeuksetta RoPS:n puolustusmuuriin. Aivan ottelun lopussa niin Stenion kuin Simonovskin ohjaukset lähietäisyydeltä karkasivat ohi maalin.

Näin lahtelaiset joutuvat lähtemään kotimatkalle pisteittä.

- Maali jäi uupumaan tänään, emme vain saaneet palloa sisään. RoPS teki yhden maalin ja puolusti tarkasti loppuun asti, Kalle Taimi ruoti.

Päävalmentaja Toni Korkeakunnas olisi puolestaan kaivannut enemmän "jätkämäisyyttä" hyökkäyspeliin.

- Kaipasin enemmän rohkeutta hyökkäyspeliin, että olisimme haastaneet vastustajaa enemmän. Meidän olisi pitänyt pystyä murtautumaan paremmin. Saimme palloa paljon boksiin, mutta emme olleet riittävän teräviä. Meidän olisi pitänyt olla rohkeampia ja röyhkeämpiä, Korkeakunnas harmitteli.

- Olisimme voineet liikuttaa vielä enemmän palloa ja pistää vastustajaa enemmän puntariin, mutta otamme tästä opiksi. Tietysti harmittaa, koska pisteitä olisi ollut tänään otettavissa, "Toke" jatkoi.


FC Lahti-KuPS Lahden stadionilla perjantaina 19.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia