AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 10.5.2017

Kuqi Kandjista: "Näyttänyt olevansa edelleen pelimies"

Kuqi Kandjista: "Näyttänyt olevansa edelleen pelimies"

FC Interin päävalmentaja Shefki Kuqi uskoo Macoumba Kandjista olevan joukkueelle hyötyä tällä Veikkausliigakaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin päävalmentaja Shefki Kuqi uskoo, että seuraan heinäkuun loppuun asti ulottuvalla sopimuksella saapuneesta Macoumba Kandjista on vielä hyötyä joukkueelle.

Kandjin sopimuksessa on loppukauden optio. Aiemmin senegalilaishyökkääjä on edustanut Veikkausliigassa HJK:ta kausilla 2014 ja 2015.

Kandji debytoi Interin paidassa lauantain 2-1-vierasvoitossa JJK:ta vastaan. Hän tuli kentälle toisella jaksolla. Interin päävalmentaja Shefki Kuqi oli tyytyväinen suojattinsa edesottamuksiin kentällä. Samalla Kuqi muistutti, että Kandjin kohdalla pitää malttaa olla kärsivällinen.

- Hän tarvitsee pikkuhiljaa lisää minuutteja. Hän ei ole pelannut vähään aikaan kuitenkaan. Hän on kuitenkin jo harjoituksissa näyttänyt olevansa edelleen pelimies. Varmasti hänestä on meille vielä hyötyä, Kuqi sanoi.


FC Inter-VPS Veritas Stadionilla perjantaina 12.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia