FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.18 // 6.5.2017

Korkeakunnas tyytyväinen FC Lahden vahvaan alkukauteen

Korkeakunnas tyytyväinen FC Lahden vahvaan alkukauteen

Toni Korkeakunnaksen valmentama FC Lahti on Veikkausliigan ainoa vielä tappioitta oleva joukkue. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti kukisti lauantaina SJK:n kotonaan Stenion maalilla 1-0. Näin ollen FC Lahti on ainoa joukkue, joka on Veikkausliigassa edelleen tappioitta.

Päävalmentaja Toni Korkeakunnas on syystäkin tyytyväinen ryhmänsä vahvaan alkukauteen.

- Meillä on ollut hyvä startti ja pitää olla tyytyväinen. SJK tuli paremmin peliin, mutta me hoksasimme toisella puoliajalla, miten toimia tällaisella kentällä, Korkeakunnas sanoi.

Toisen puoliajan alkuun nähtiin lauantaina vaarallinen tilanne, kun vieraiden Marc Vales ja isäntien Hendrik Helmke löivät päänsä yhteen hurjannäköisesti. Lopputuloksena Helmke jouduttiin vaihtamaan kentältä ja hänen tilalleen asteli Loorents Hertsi. Myös Vales jätti kentän. Molemmat jatkoivat matkaansa suoraan sairaalaan yhteentörmäyksen seurauksena.

Helmken loukkaantumiseen saatiin "Tokelta" pientä päivitystä.

- Minulle kuvailtiin, että Helmkellä on Mercedes Benz -logon mallinen iso haava päässä ja on ainakin kaksi viikkoa poissa. Hänellä laitettiin iso määrä tikkejä. Nämä ovat ikäviä, mutta kick and rush jalkapallossa tällaista tapahtuu. Olisi kiva pelata pelejä alustalla, jonka molemmat joukkueet ansaitsevat, Korkeakunnas kertoi.


RoPS - FC Lahti perjantaina 12.5. kello 18.30 Rovaniemen Keskuskentällä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia