AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 29.4.2017

Wiss tyytyväisenä: "Toimintoja on tehostettu"

Wiss tyytyväisenä: "Toimintoja on tehostettu"

"Jallu" jakoi kiitosta pelaajilleen. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves teki lauantaina onnistuneen ja tuloksekkaan pelireissun Kuopioon. Ilves onnistui jälleen kerran kukistamaan Kuopion Palloseuran Savon Sanomat Areenalla, tällä kertaa maalilukemin 0-1.

Kotijoukkue KuPS pelasi hyvän pelin halliten pelitapahtumia suurimman osan ajasta. Ilves tyytyi hieman passiivisempaan vastaanottajan rooliin, kunnes onnistui tekemään ratkaisevan osuman 66 peliminuutin kohdalla. Lauri Ala-Myllymäki onnistui sijoittamaan pallon kuopiolaisten maaliin ja Ilves pääsi juhlimaan hienoa voittoa onnettoman RoPS-pelin jälkeen.

Pukukopissa vietettiin äänekästä riemutanssia ja voitto nosti Ilveksen sarjakakkoseksi HJK:n kantaan.

- RoPS-ottelu oli meiltä heikoin peli pitkään aikaan. Pelaajat saivat tutkia itseänsä vähän aikaa, kuinka paljon sattui RoPS-pelin jälkeen. Toimintoja on tehostettu sen jälkeen, päävalmentaja Jarkko Wiss totesi tyytyväisenä.

Ratkaisupelaajaksi nousi Lauri Ala-Myllymäki, joka viettää parhaillaan paljon aikaa Puolustusvoimien palveluksessa eikä ole päässyt kovin paljon harjoittelemaan joukkueen mukana.

- Lauri ei ole nyt sen johdosta samassa tikissä kuin viime vuonna. Tarvittiin sielua ja halua tehdä maali ja Lauri teki työnsä hyvin, päävalmentaja kiitteli.

Hän kiitteli myös toppariparin vankkoja peliotteita.

- Olen tyytyväinen toppareihin. Pelinrakentelussa olisin tietenkin toivonut enemmän, mutta se ei ole aina helppoa vieraspelissä. Topparipari puolusti hyvin eteenpäin, valmentaja totesi.


Ilves-IFK Mariehamn Tammelan stadionilla lauantaina 6.5. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia