AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 29.4.2017

Ennakko: IFK Mariehamn-VPS

Ennakko: IFK Mariehamn-VPS

Vaasan Palloseura vierailee vappuaattona Ahvenanmaalla, jossa se kohtaa IFK Mariehamnin.

Viime vuonna IFK oli VPS:lle kova vastus. "Grönvitt" oli ainoa joukkue, jota vaasalaisseura ei onnistunut voittamaan kertaakaan kauden aikana.

– Saimme vain kahden tasapelin myötä kaksi pistettä, joten siinä on meille porkkanaa tälle kaudelle. Haluamme pelata paremmin heitä vastaan ja voittaa enemmän pisteitä heiltä. Odotan peliä IFK Mariehamnia vastaan kovasti, VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi.

VPS on vuosien saatossa pelannut hyvin Wiklöf Holding Arenalla, mutta Vuorinen näkee kotikenttäedun olevan Grönvittillä vahva.

– Maarianhaminassa on vähän pienempi kenttä niin pituudeltaan kuin leveydeltään. IFK:lla on isokokoinen joukkue ja he panostavat hyökkäyspään kulmiin, pitkiin heittoihin ja sivuvapaapotkuihin. Heidän pelaajansakin on hankittu varmasti vähän sitä silmällä pitäen millaista peliä he kotonaan pelaavat. Nämä tuottavat meille omanlaisensa haasteet, Vuorinen analysoi.

Kotijoukkue IFK Mariehamnilta on ottelusta sivussa edelleen Albin Granlund. Myös FC Interiä vastaan viimeksi takareitensä loukannut Aleksei Kangaskolkka seuraa sunnuntain ottelun katsomosta.

VPS:ltä sivussa ottelusta ovat ainakin keskuspuolustajat Mikko Viitikko ja Ville Koskimaa.


IFK Mariehamn - VPS Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 30.4. kello 16. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: VPS:n verkkosivut, Nya Åland
Lisää uutisia