AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 29.4.2017

​Boström: "Emme ole tyytyväisiä tasapeliin kotikentällä"

​Boström: "Emme ole tyytyväisiä tasapeliin kotikentällä"

SJK:n päävalmentajan Sixten Boströmin mukaan joukkueen pitää pystyä parempiin peliesityksiin kotikentällään. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK pelasi perjantaina 3-3-tasapelin HIFK:n kanssa Seinäjoen OmaSp Stadionilla.

Seinäjokiset venyivät tasoihin vasta lisäajalla rangaistuspotkusta. Englantilaishyökkääjä Billy Ions iski pilkulta kauden neljännen maalinsa ja toi "Kerhon" tasoihin.

Tasoihin venyminen oli hyvä suoritus SJK:lta, mutta päävalmentaja Sixten Boström olisi toivonut omiltaan parempaa esitystä kotikentällä.

- Aloitimme todella hyvin ja loimme paikkoja. Alun hyvä jakso jatkui aika pitkäänkin. Jotenkin pientä viivyttelyä ja turhaa syöttelyä siinä kohdassa, kun pitäisi laukoa. 0-2-maali oli helponnäköinen ja se teki tilanteen vielä vaikeammaksi. Facu (Facundo Guichon) teki hyvän yksilösuorituksen. Sitten tuli kolmas maali, joka ei oikein tullut mistään. Vaikea voittaa pelejä, kun päästää helppoja maaleja pelistä toiseen. Joudutaan tekemään vastustajaa enemmän töitä yhden maalin eteen. Uskottiin, ja noustiin tasoihin, mutta emme ole tyytyväisiä tasapeliin kotikentällä, Boström sanoi.


FC Lahti-SJK Lahden stadionilla lauantaina 6.5. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia