AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.17 // 26.4.2017

Matti Apunen on Veikkausliigan uusi puheenjohtaja

Matti Apunen on Veikkausliigan uusi puheenjohtaja

Kuva: Risto Oksanen

Veikkausliigaseurojen edustajat ovat valinneet Matti Apusen Veikkausliigan uudeksi puheenjohtajaksi.

Veikkausliigaseurojen muodostaman Jalkapalloliiga ry:n vuosikokous on valinnut Veikkausliigalle uuden puheenjohtajan Helsingissä tiistaina 25. huhtikuuta. Veikkausliigan uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Matti Apunen.

– Veikkausliigan puheenjohtajana teen töitä sen eteen, että mainio laji menestyisi ja kentällä pelaajilla olisi paremmat mahdollisuudet olla sellaisia viihdyttäjiä ja taiteilijoita kuin he ovat. Siihen on kaksi avainta, meidän on pidettävä huolta koko ottelutapahtuman laadusta ja pitkällä aikavälillä pelaajakehityksen tukemisesta, Apunen kertoo.

Matti Apunen on Elinkeinoelämän valtuuskunnan (EVA) johtaja. Apunen tunnetaan myös pitkästä urastaan Aamulehdessä, jonka vastaavana päätoimittajana hän toimi vuosina 2000–2010. Koulutukseltaan Apunen on yhteiskuntatieteiden maisteri.

– Seurat etsivät tehtävään tälläkin kertaa näkyvää ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa henkilöä. Pidimme tärkeänä myös sitä, että puheenjohtaja olisi seuroista riippumaton. Matti Apunen on tällainen henkilö. Hänen valinnassaan painottuivat myös hänen hyvät suhteensa elinkeinoelämään ja hänen mittava mediakokemuksensa, kommentoi Veikkausliigan varapuheenjohtaja Ari Lahti.

Matti Apunen seuraa Veikkausliigan puheenjohtajana Lasse Lehtistä. Lehtinen toimi tehtävässä kuuden ja puolen vuoden ajan marraskuusta 2010 lähtien.

Lisää uutisia