AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 24.4.2017

Muurinen: ”Emme voi muuta kuin nostaa tasoa”

Muurinen: ”Emme voi muuta kuin nostaa tasoa”

Kuva: Juha Tamminen

HIFK ja FC Lahti kohtasivat maanantaina 24.4. ensimmäistä kertaa tällä kaudella Veikkausliigassa.

Maalittoman avauspuoliajan jälkeen peli syttyi henkiin heti toisen puoliajan alussa. FC Lahti onnistui lopulta tekemään 2-1-voittomaalin viimeisellä peliminuutilla ja otti samalla kauden avausvoittonsa.

– Kaksi tasapeliä ja nyt tappio. Huono alku. Täytyy katsoa meille tehdyt maalit vielä videolta, mutta emme voi muuta kuin nostaa tasoa tästä, HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen harmitteli.

Samoilla linjoilla oli HIFK:n riveissä 90-minuuttisen urakoinut Otto-Pekka Jurvainen.

– Ei voi muuta sanoa kuin että vastustaja oli ilmeisestä maalin verran parempi. Tappio tietysti harmittaa ja ehkä vielä eniten se, millä tavalla se tuli. Hyvin tulimme tasoihin. Se oli todella hieno maali "Seveltä" (Gelalta), avausottelunsa Veikkausliigassa tällä kaudella pelannut Jurvainen kommentoi.

– Painotimme tauolla, että pitää alkaa pitämään palloa omalla joukkueella. Ehkä me saimme vähän paremmin palloa haltuun ja ei ollut enää niin kiire kaikilla luopua pallosta. Saimme oman pelin paremmin kasaan, mutta se ei paljoa auta, hän jatkoi.

HIFK on pelannut nyt kolme ottelua Veikkausliigassa. Saldona on kaksi maalitonta tasapeliä PS Kemiä sekä JJK:ta vastaan ja nyt tappio FC Lahdelle. Tarjolla olleesta yhdeksästä sarjapisteestä HIFK sai lopulta vain kaksi.

– Ei missään nimessä voida olla tyytyväisiä. Olisimme mielestäni ansainneet enemmän pisteitä. Pitää laittaa työhaalarit päälle ja vetää treeneissä hyvin niin sitä kautta se hyvä fiilis ja peli tulevat kentälle, laituri totesi.


SJK - HIFK OmaSp Stadionilla perjantaina 28.4. kello 20.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia