AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 22.4.2017

Wiss manasi: ”Annoimme surkean esityksen tänään”

Wiss manasi: ”Annoimme surkean esityksen tänään”

Kuva: Juha Tamminen

Ilves kärsi lauantaisessa kotiottelussaan 0-2-tappion RoPS:lle. Päävalmentaja Jarkko Wiss ei ollut omiensa esitykseen alkuunkaan tyytyväinen.

RoPS siirtyi ensimmäisellä puoliajalla johtoon, kun Robert Taylor upotti rangaistuspotkun. Loppulukemat sinetöi 79. minuutilla Sani Kaita komealla kudilla maalin alanurkkaan.

- Totta kai rangaistuspotkutuomio loi meille ylämäen, mutta kaaduimme kyllä ihan omaan heikkouteemme. Annoimme surkean esityksen tänään. Meille pelattiin helposti maata pitkin syöttöjä linjan taakse. Vaarallisia tilanteita tuli omaan päähän ja rohkeus loppui, Wiss manasi.

- Tulemme puhumaan kopissa pelirohkeudesta. Meillä on sellainen tilanne joukkueessa, ettemme laita itseämme likoon. Jopa kokeneet pelaajat ovat murtuneet paineen alla täysin. Futis ei ole aina kivaa, ensin pitää voittaa ne ratkaisevat kaksinkamppailut. Nyt loppuu leikki treeneissä. Alamme oikeasti hakea niitä pelaajia, jotka ovat valmiita ottamaan iskuja joukkueen puolesta.


KuPS - Ilves lauantaina 29.4. klo 16.00 Savon Sanomat Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia