AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 22.4.2017

VPS-luotsi Vuorinen: "Totta kai sitä haluaa voittaa kotona"

VPS-luotsi Vuorinen: "Totta kai sitä haluaa voittaa kotona"

Petri Vuorinen juoksuttaa joukkueensa KuPS:n kimppuun.

VPS ja KuPS ottavat lauantaina toisistaan mittaa Vaasan Elisa Stadionilla.

VPS:lle vastaan asettuva KuPS aloitti kautensa 2-0 -tappiolla HJK:lle. Se kaatoi kuitenkin RoPSia kylvettäneen FC Interin kotonaan 2-1. Viime kierroksella vieraissa RoPS:n voittanut VPS tahtoo näyttää kyntensä kotikentällä, kun kotiavaus ei sujunut tuloksellisesti parhaalla mahdollisella tavalla.

– Totta kai sitä haluaa voittaa kotona ja kotifanien edessä ja tuottaa heille iloa ottelun aikana ja sen jälkeen. Viime pelissä SJK:ta vastaan oli mahtava tunnelma ja yleisö eli mukana. Toivottavasti niin on jatkossakin ja jopa riippumatta tuloksesta. Tietysti me haluamme pelata tuloksekkaasti hyvin kotona, mutta se pitää muistaa, että se pärjää joka pystyy tasasesti suorittamaan hyvällä tasolla niin kotona kuin vieraissa. Pyrimme siihen, ettei tasomme heittelehdi pelistä toiseen, Vuorinen paaluttaa VPS:n verkkosivuilla.

– Omassa peliin valmistautumisessa suhtautumiseni on aika neutraali oli kyseessä sitten vieraspeli tai kotipeli. Keskityn molempiin samalla tavalla. Seuralle, kaupungille ja faneille kotipelit ovat totta kai isompi juttu ja sen myötä on kivempi voittaa kotona. On myös ehkä helpompi pelata, kun kotikentällä saa enemmän kannustusta. Se voi olla vaikeilla hetkillä se tuki, joka kääntää nuo hetket positiivisiksi, Vuorinen painottaa.

VPS ja KuPS kohtasivat viime kaudella Elisa Stadionilla kahdesti. Toisella kertaa VPS oli vahvempi lukemin 3-0 ja toisella kertaa pisteet tasattiin luvuin 1-1. Kuopiossa KuPS vei kolme pistettä 1-0 -voitolla.

VPS - KuPS lauantaina 22.4. kello 16 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia