vko.16 // 21.4.2017

FC Inter ja IFK Mariehamn pistejakoon (FC Inter-IFK Mariehamn 1-1)

FC Inter ja IFK Mariehamn pelasivat Turussa 1-1 (1-1) -tasapelin.

Inter ja IFK Mariehamn tasasivat vauhdikkaiden vaiheiden jälkeen pisteet perjantaina Veritas Stadionilla 1-1(1-1) lukemin. Ottelun maalit merkittiin Aleksei Kangaskolkalle ja Njazi Kuqille.

Ottelun alku oli Interille synkkä. Peliä oli pelattu vain reilu minuutti, kun pallo oli Henrik Moisanderin selän takana. Maalista vastasi tarkalla laukauksella Aleksei Kangaskolkka.

IFK oli niskan päällä vielä maalin jälkeen. Interin puolustuslinja oli vaikeuksissa nopeiden maarianhaminalaisten kanssa. Luckymore Mkosana oli lähellä päästä läpi 9. minuutilla, mutta Philip Njokun liuku pelasti tilanteen.

Inter pääsi myös vähitellen peliin mukaan. Mika Mäkitalo laukoi kovaa Njazi Kuqin syötöstä 19. minuutilla, mutta Andres Vaikla venyi tilanteen kulmaksi. Interin onnistui lopulta tasoituksessa 24. minuutilla. Maalista vastasi joukkueen ensimmäisten otteluiden ykköstykki Kuqi. Hän laukoi pallon lopulta maalin oman paluupallon jälkeen.

Interin 1-1-maalin jälkeen maalitilanteet olivat vähissä. Pelin hallinta oli Interillä, mutta Vaikla maalilla selvisi maalilla lopulta helpolla. Tauolle mentiin lopulta siis 1-- tasatilanteessa.

Toisen jakso oli tasainen ja kunnon tilanteita saatiin odotella tovi. Pelin 68. Minuutilla Inter sai luotua avopaikan. Timo Furuholm pelasi pallon tyhjän maalin eteen Kuqille, joka ei kuitenkaan osunut palloon. Vartti ennen loppua vaihdosta kentälle tullut Lucas Garcia pääsi hyvään paikkaan. Tilanne ei kuitenkaan johtanut maalinedushässäkkää pidemmälle.

Vielä lisäajalla Kuqi pääsi IFK-vahti Vaiklan huolimattoman pelaamisen seurauksena yrittämään maalia, mutta laihoin tuloksin.

HJK-FC Inter lauantaina 29.4. kello 16 Telia 5G-Areenalla ja IFK Mariehamn-VPS sunnuntaina 30.4. kello 16 Wiklöf Holding Arenalla. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.