AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 21.4.2017

Ennakko: PS Kemi-SJK

Ennakko: PS Kemi-SJK

PS Kemi ja SJK ottavat lauantaina toisistaan mittaa Kemin Karihaaran tekonurmella.

SJK:n edellinen ottelu Ilvestä vastaan päättyi 1-2 -tappioon ja nyt SJK lähtee kirkastamaan kilpeään PS Kemiä vastaan.

- Me olemme käyneet edellistä otteluamme läpi pelaajien kanssa videolta sekä keskustellen. Siinä oli määrättyjä asioita, jotka toimivat oikein hyvin, mutta sitten asioita jotka eivät toimineet. Teimme turhan paljon syöttö- tai kuljetusvirheitä ja teimme siten Ilvekselle helpoksi pelata sitä jalkapalloa, mitä he haluavat pelata nopeilla vastahyökkäyksillä. Toisaalta meillä olisi ollut tarvittavat paikat napata ainakin yksi piste tai jopa kolmekin, jos viimeistely olisi ollut parempaa. Nyt olemme käyneet ne asiat läpi, harjoitelleet niitä harjoituskentällä ja menemme taas eteenpäin, kommentoi SJK:n päävalmentaja Sixten Boström seuransa verkkosivuilla.

Marc Vales on jälleen pelikunnossa ja Boströmin käytettävissä kokoonpanoa valittaessa. Kunnossa alkaa olemaan myös puolustaja Jarkko Hurme, mutta kenties vielä lauantaina ei riskeerata miestä vierasottelussa. Mehmet Hetemaj ei pelaa varmuudella Kemissä, vaikka miestä jo odoteltiin takaisin sairastuvalta. Samoin Dani Hatakka joutuu jäämään sivuun, loukkaannuttuaan lievästi harjoituksissa.

- Kemi vastassa lauantaina, ja he ovat pelanneet vasta yhden pelin tällä kaudella. Heillä on tiivis puolustus sekä pelaajia, jotka ovat valmiita juoksemaan vastustajan puolustajan selustaan. Jos he saavat tilaa ja aikaa, etenkin jos he pystyvät lyömään viimeisen syötön läheltä vastustajan puolustuslinjaa, niin he ovat vahvoja. Samalla heidän pelissään on asioita, joita me voimme käyttää hyödyksi ja pystymme haavoittamaan heitä. Meidän pitää olla heti alusta saakka ottelussa hereillä, huomauttaa Boström.


PS Kemi - SJK lauantaina 22.4. kello 16.00 Karihaaran tekonurmella. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa

Lähde: SJK:n verkkosivut
Lisää uutisia