FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.16 // 20.4.2017

​JJK lahjoittaa pääsylippuja Hyvinvointipalvelut Arjessa Oy:lle

​JJK lahjoittaa pääsylippuja Hyvinvointipalvelut Arjessa Oy:lle

JJK nousi täksi kaudeksi Veikkausliigaan voitettuaan Ykkösen kaudella 2016. (Kuva: Juha Tamminen)

Täksi kaudeksi Veikkausliigaan noussut JJK antaa Hyvinvointipalvelut Arjessa Oy:n kanssa asioiville nuorille mahdollisuuden käydä katsomassa kettupaitojen kotipelejä.

Hyvinvointipalvelut Arjessa on lastensuojelun avohuollon palveluita tarjoava yritys, joka auttaa alaikäisiä lapsia tai heidän perheitään arkisissa asioissa tai elämän hankalissa paikoissa.

JJK lahjoittaa tällä kaudella pääsylippuja Hyvinvointipalvelut Arjessa Oy:lle, jotta vähävaraisilla on mahdollisuus seurata Veikkausliigan kotipelejä paikan päällä. Nuorille halutaan tarjota elämyksiä pääsemällä otteluihin.

- He antoivat meille mahdollisuuden käydä peleissään lasten kanssa. Monesti on vähävaraisia perheitä, joilla ei ole ylipäänsä varaa käydä peleissä, Hyvinvointipalvelut Arjessa Oy:n lähiesimies Jarkko Nauha kertoo.

- Tosi myönteisesti se tietenkin on otettu, että on mahdollista käydä. Monella lapsella tai nuorella on ne idolit ja esikuvat. Siellä saatetaan itsekin harrastaa jalkapalloa. Voi olla, että se oman kylän joukkue, minkä tunnelmaa on mahdollista päästä kokemaan livenä, ei välttämättä pääsisi kokemaan ilman tällaista mahdollisuutta, hän jatkaa.

Lapsilla on usein omia tukihenkilöitä, joiden kanssa he voivat käydä peleissä. Myös perheet voivat mennä yhdessä katsomaan pelejä.

JJK:lla on pitkä yhteistyöhistoria esimerkiksi Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry:n, Punaisen Ristin ja Roosanauha-syöpäsäätiön kanssa. Jyväskyläläisseuralle yhteistyö Hyvinvointipalvelut Arjessa Oy:n kanssa on ns. tuttua puuhaa.

- Periaatteessa tämä ei ole uutta juttua, mutta on tämä on taas meille uusi yhteistyö Hyvinvointipalvelut Arjessa Oy:n kanssa. Pyrimme JJK:na tukemaan näiden nuorten vapaa-ajan viettämisen muotoja. Tarjoamme nuorille mahdollisuuksia päästä sosiaaliseen ympäristöön, missä tapaa sitten ehkä urheilusta kiinnostuneita muita nuoria, ja yritetään osallistaa myös meidän ottelutapahtumien kautta ja luoda sitä kautta positiivisia fiiliksiä ja mielikuvia siitä, mitä urheilun avulla ja sosiaalisessa ympäristössä pystyy ammentamaan, JJK:n markkinointipäällikkö Jami Palsa sanoo.

JJK pyrkii Palsan mukaan olemaan urheiluseurana ja toimijana se, joka antaa mahdollisuuksia, puhuttiin sitten urheilusta, vapaa-ajasta tai muusta elämästä.

- Meille on tärkeää, että ne, joilla ei välttämättä taloudellisesta tai muusta tilanteesta riippuen ole mahdollisuutta tulle kokemaan näitä meidän ottelutapahtumia, pystyvät niillä ilmaislipuille saamaan meiltä sen ainutkertaisen kokemuksen. On paljon nuoria ja perheitä, jotka varmasti haluaisivat tulla. Emme ehkä kaikille pysty tarjoamaan sitä kokemusta, mutta pyrimme siihen, että ainakin mahdollisimman moni pääsisi kokemaan sen, mitä täällä tapahtuu ja mitä kaikkea tässä ympäristössä on - sitä kivaa ja positiivista, Palsa selittää.

Seura jakaa tänäkin vuonna noin 5000 "Fox-cardia" eli lasten vapaalippukorttia, joita jaetaan Keski-Suomen jalkapalloharrastajille. JJK:n linja on se, ettei lasten tarvitsisi suurimmaksi osaksi maksaa otteluista.

- Myös junioreilla on mahdollisuus tulla katsomaan ja ehkä ihastelemaan idoleita Veikkausliigassa.

JJK pelaa kauden ensimmäisen kotiottelunsa sunnuntaina HJK:ta vastaan. JJK on kerännyt kahdesta ensimmäisestä pelistään pisteen.


JJK - HJK sunnuntaina 23.4. kello 17 Harjun stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia